To je to što me zanima!

Što će reći Ante?! Pijane Simona i Gianna se ljubile

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Simona se popela na stol i vikala da joj nedostaje Ante. Stenjala je u snu jer je mislila da s njim vodi ljubav. Popila je previše, a Gianna ju je poljubila
Vidi originalni članak

'Otvor' ženo kapiju, daj nam rakiju',  bile su Simonine riječi jer čitavo poslijepodne nije mogla pronaći rakiju. Naime, Renman ju je sakrio, a kad ju je Petra pronašla, cure su dan odlučile provesti uz čašicu. Zabavi se pridružila i Marina, a dečki su čitavo to vrijeme vani marljivo radili.
- Renči, nisi dobro sakrio rakiju - vikale su djevojke u vidno alkoholiziranom stanju. Marina Perazić je zatim zaplesala, a Ivana  komentirala kako je njoj rakija preslaba. Petra je stoga zaključila kako je Ivana prava alkoholičarka. Nakon dolaska Borisa s trampe, cure je posebno obradovalo vino, koje su nastavile piti, a Simona je opet popila čašicu previše. Tako se u jednom trenutku popela na stol i kazala kako joj fali Ante.
- Ide mi na farmi ide mi, ali mi fali malo ljubavi - vikala je Simke. Kasnije je ispričala Borisu kako je u snu stenjala jer je mislila da vodi ljubav s Antom. Simona je zagrlila Dinu i Ivanu.
- Dođi, znam da me želiš, a ovdje je tvoja latica u šumarku stigla, ti je pratiš, a ona je noge digla. Ja znam da se vi želite, a ja sam vam prepreka... - riječita je bila Simona. Zatim je u pripitom stanju odgovarala na pitanja o Moslavini. Na prvo pitanje, kad je u Kutini uveden telefon, nije znala točan odgovor, ali je zato dala objašnjenje što znači Kutina.
- Imamo jednu prostoriju i ima četiri kuta, a taj jedan je kutina - kazala je Simonica. Svi su prasnuli u smijeh. Kasnije tijekom razgovora Gianna je poljubila Simonu te zaključila da je ona zakon. Osim toga, Gianna je bacila kritiku na Marinino kuhanje. Misli da Marina previše vode nalijeva, a to utječe na okus jela.
- Sve sam tu miješala, treba se polako nalijevati vode, a ne ovako naliti, treba biti sočno - rekla je bivša gola voditeljica, dok je Ivana zaključila da bi upravo Gianna trebala biti u kuhinji i neka se za to obrati gazdi.
 
BUBI JE LJUBOMORAN NA BORISA?
Boris se brzo sprijateljio s farmerkama. Češkao je Ivanu te masirao Simonu. Ivana i Dino su prvi puta poveli ozbiljniji razgovor.
- Ti, kako si reagirala malo prije, na zafrkanciju, rekao sam da ćemo prestati, dobro, više se nećemo družiti... - rekao je Bubi.
- Ako hoćeš ti tako, reci mi normalno, meni ide na živce, ti se sa svima zafrkavaš, ali kad sam ja u pitanju ti se makneš i non-stop radiš razliku između mene i drugih djevojka - rekla je ljutito Ivana. Razgovor se nastavio u sobi, a Ivana je upitala Dinu da možda njihova prva ozbiljnija rasprava nema veze s Borisom.
- Boris me pitao je li on kriv što se ja i ti svađamo - rekla je Ivana Dini. On je samo odmahnuo glavom i kazao kako ga ne zanimaju nikakve priče te nije dalje htio razgovarati o tome. Ivana je još poslijepodne rekla curama kako Dino ima prištava leđa i da joj je to užasno.
- To ti je sad super, barem se možeš na njemu iživljavati - komentirala je Marija.

DUELISTI MARIJA I VAJTA
Na obiteljskom sastanku izabran je prvi duelist, Marija. Ona je skupila najviše šibica.
- Dame i gospodo, da ne bi bilo dosadno, Jura, ti si fakat uvijek korektan, gle, mi se znamo sto godina i ti ćeš - bila ili ne bila igra - bit' kakav jesi, to je sjajno. A ovdje neki vrte priče, ulizuju se, svašta radite, ništa osobno ja to ne gledam, sami znate kakvi ste - rekla je Marija. Obrazlagala je da je htjela odabrati Marinu jer smatra da je svojim ponašanjem i ogovaranjem zaslužila da bude drugi duelist, ali shvatila je da je Marina ipak fizički jača i da bi ona u dvoboju izvukla kraći kraj. Na kraju je za drugog duelista izabrala Vajtu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • KujtimShalja 27.03.2009.

    brijem da antu više nervira kaj je primila Bubija za mališu

  • maya0007france 26.03.2009.

    ma sramota...........jadna djeca......

  • bluesky 26.03.2009.

    Bože dragi koje dno dna.Ženske loču više nego muški.I onda narode viču po novinama kad ih netko rasčereči da su silovane a ova bi p...ke i pasu dala u pijanstvu.Fuj!Vidi li joj ta materetina kako kćer pravi budalu od sebe a i svog diteta jer jednoj mladoj majci je misto uz dite a ne da se pijana i gola javno sramoti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare