Obavijesti

Show

Komentari 16

Što će reći Ante?! Pijane Simona i Gianna se ljubile

Što će reći Ante?! Pijane Simona i Gianna se ljubile
7

Simona se popela na stol i vikala da joj nedostaje Ante. Stenjala je u snu jer je mislila da s njim vodi ljubav. Popila je previše, a Gianna ju je poljubila

VIDEO

'Otvor' ženo kapiju, daj nam rakiju',  bile su Simonine riječi jer čitavo poslijepodne nije mogla pronaći rakiju. Naime, Renman ju je sakrio, a kad ju je Petra pronašla, cure su dan odlučile provesti uz čašicu. Zabavi se pridružila i Marina, a dečki su čitavo to vrijeme vani marljivo radili.
- Renči, nisi dobro sakrio rakiju - vikale su djevojke u vidno alkoholiziranom stanju. Marina Perazić je zatim zaplesala, a Ivana  komentirala kako je njoj rakija preslaba. Petra je stoga zaključila kako je Ivana prava alkoholičarka. Nakon dolaska Borisa s trampe, cure je posebno obradovalo vino, koje su nastavile piti, a Simona je opet popila čašicu previše. Tako se u jednom trenutku popela na stol i kazala kako joj fali Ante.
- Ide mi na farmi ide mi, ali mi fali malo ljubavi - vikala je Simke. Kasnije je ispričala Borisu kako je u snu stenjala jer je mislila da vodi ljubav s Antom. Simona je zagrlila Dinu i Ivanu.
- Dođi, znam da me želiš, a ovdje je tvoja latica u šumarku stigla, ti je pratiš, a ona je noge digla. Ja znam da se vi želite, a ja sam vam prepreka... - riječita je bila Simona. Zatim je u pripitom stanju odgovarala na pitanja o Moslavini. Na prvo pitanje, kad je u Kutini uveden telefon, nije znala točan odgovor, ali je zato dala objašnjenje što znači Kutina.
- Imamo jednu prostoriju i ima četiri kuta, a taj jedan je kutina - kazala je Simonica. Svi su prasnuli u smijeh. Kasnije tijekom razgovora Gianna je poljubila Simonu te zaključila da je ona zakon. Osim toga, Gianna je bacila kritiku na Marinino kuhanje. Misli da Marina previše vode nalijeva, a to utječe na okus jela.
- Sve sam tu miješala, treba se polako nalijevati vode, a ne ovako naliti, treba biti sočno - rekla je bivša gola voditeljica, dok je Ivana zaključila da bi upravo Gianna trebala biti u kuhinji i neka se za to obrati gazdi.
 
BUBI JE LJUBOMORAN NA BORISA?
Boris se brzo sprijateljio s farmerkama. Češkao je Ivanu te masirao Simonu. Ivana i Dino su prvi puta poveli ozbiljniji razgovor.
- Ti, kako si reagirala malo prije, na zafrkanciju, rekao sam da ćemo prestati, dobro, više se nećemo družiti... - rekao je Bubi.
- Ako hoćeš ti tako, reci mi normalno, meni ide na živce, ti se sa svima zafrkavaš, ali kad sam ja u pitanju ti se makneš i non-stop radiš razliku između mene i drugih djevojka - rekla je ljutito Ivana. Razgovor se nastavio u sobi, a Ivana je upitala Dinu da možda njihova prva ozbiljnija rasprava nema veze s Borisom.
- Boris me pitao je li on kriv što se ja i ti svađamo - rekla je Ivana Dini. On je samo odmahnuo glavom i kazao kako ga ne zanimaju nikakve priče te nije dalje htio razgovarati o tome. Ivana je još poslijepodne rekla curama kako Dino ima prištava leđa i da joj je to užasno.
- To ti je sad super, barem se možeš na njemu iživljavati - komentirala je Marija.

DUELISTI MARIJA I VAJTA
Na obiteljskom sastanku izabran je prvi duelist, Marija. Ona je skupila najviše šibica.
- Dame i gospodo, da ne bi bilo dosadno, Jura, ti si fakat uvijek korektan, gle, mi se znamo sto godina i ti ćeš - bila ili ne bila igra - bit' kakav jesi, to je sjajno. A ovdje neki vrte priče, ulizuju se, svašta radite, ništa osobno ja to ne gledam, sami znate kakvi ste - rekla je Marija. Obrazlagala je da je htjela odabrati Marinu jer smatra da je svojim ponašanjem i ogovaranjem zaslužila da bude drugi duelist, ali shvatila je da je Marina ipak fizički jača i da bi ona u dvoboju izvukla kraći kraj. Na kraju je za drugog duelista izabrala Vajtu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'
USKORO NASTUPA U ZAGREBU

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'

Plus+ On će postati legenda, a Eurovzija je uvijek bila poligon za politiku. Marko je stvorio osjećaj zajedništva u regiji, kaže Konstrakta

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...
ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?

Parovi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' obavili su svoje posljednje spojeve, a Josip i Karmen su napustili show i prije posljednje ceremonije odluka...