To je to što me zanima!

Što je sve obitelj Kardashian spremna učiniti kako bi bili 'in'

Strani mediji pišu da je gledanost njihova reality showa drastično pala pa sad ne prezaju ni pred čim - plasiraju priče o kućnim pornićima, ovisnosti, rastavi...
Vidi originalni članak

Prvo se cijela obitelj Kardashian tresla od straha jer je Lamar Odom (33) nestao na tri dana nakon što je Khloe (29) priznao da ju je prevario. Zatim se ispostavilo da nije nestao, da je u hotelu i da redovito odlazi u videoteku i jede vegansku hranu iz restorana blizu hotela. 

Kad je prestao 'smrtni' strah da se košarkaš visok 208 centimetara izgubio kao da je Palčica, krenula je priča s ovisnosti. Khloe je posumnjala da je njen dragi posrnuo i vratio se paklu droge i alkohola iz kojeg se, kako ona tvrdi, jedva izvukao. On je o svom problemu navodno čak i pričao s psihologom. 

Zatim su ga policajci zaustavili i kaznili jer je vozio, pazite sad, presporo i navodno je bio u alkoholiziranom stanju. Khloe ga je zatim izbacila iz kuće, u kojoj nije ni bio jer se još prije 'cirka' deset dana iselio, i rekla mu da se ne vraća dok nije 'čist'. 

Sve za gledanost

Ako se pitate čemu sva 'drama', strani mediji pišu da je gledanost showa 'Keeping Up with the Kardashians' jako pala, a show mame Kardashian 'The Kris Jenner Show' navodno se više neće ni emitirati. Stoga je, dakle, bilo nužno da obitelj nekako privuče pažnju na sebe i podigne gledanost svog realityja. 

Kris Jenner (57) otišla je toliko daleko da je za obiteljskim ručkom pred maloljetnim kćerima ispričala da se sa suprugom Bruceom (63) snimala dok su se seksali i da je bilo jako 'vatreno'. Sad pak govori da im je brak u krizi, da se nisu seksali mjesecima, da imaju odnos kao poslovni partneri. 

Stoga, iz 'kućne radinosti' Kardashian svijet može očekivati još jako puno 'bisera' koji imaju samo jednu svrhu - podići gledanost showa.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lo_starship 03.09.2013.

    ajme pa ova njihova mama bi djecu prodala da bude poznata.. strasno

  • nata callahan 03.09.2013.

    freak show

  • kemičarka 03.09.2013.

    Tko je ikada rekao da su oni normalni -.-"

Komentiraj...
Vidi sve komentare