To je to što me zanima!

Što joj je došlo? Ariana lizala krafne na polici slastičarnice!

Pjevačica se našla u centru skandala nakon što su je kamere u jednoj slastičarnici snimile kako bez imalo srama liže krafne koje su na polici bile izložene za prodaju
Vidi originalni članak

Miljenica publike mogla bi lako ostati bez ove titule nakon što se na internetu pojavio video koji će joj zasigurno narušiti imidž.

Naime, dok je mislila da je nitko ne gleda, Ariana Grande (22) u društvu novog dečka Rickyja Alvareza, lizala je krafne izložene na polici za prodaju.

No sve je snimila nadzorna kamera, a njezinim ispadima ni tu nije bio kraj. Kad joj je zaposlenica donijela nove krafne, Ariana je na to počela vikati i govoriti 'što je ovo, mrzim Amerikance, mrzim Ameriku, ovo je odvratno'.

Nakon što je vidjela da se video ubrzo raširio društvenim mrežama, Ariana se ispričala te poručila da voli svoju zemlju te da je ponosna što je Amerikanka. Poručila je i da se ispričava zbog izbora svojih riječi.

- Sramim se same sebe. Najradije bih samo nestala, ali umjesto toga idem hrabro naprijed i preuzet ću odgovornost za ono što sam napravila - poručila je Ariana obožavateljima u videu.

No vlasnicu trgovine to nije smekšalo pa je zvijezdu, koja krafne nije ni platila, odlučila tužiti, a policija je već upoznata s ovim slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • KristinaGrande 18.07.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • Marko101 14.07.2015.

    ISUSE? ona je covjek???

  • SabrinaBergman 11.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare