To je to što me zanima!

'Što joj je to na ruci?' Voditeljica Doris Pinčić zbunila gledatelje, za oko im zapeo veliki prsten

Doris je u lipnju ove godine objavila fotku s novim dečkom, daruvarskim menadžerom Davorom Guberovićem. To je prva javna ljubavna veza voditeljice nakon raspada braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom
Vidi originalni članak

Voditeljica i poduzetnica Doris Pinčić (34), u četvrtak ujutro zaintrigirala je gledatelje emisije 'Dobro jutro , Hrvatska'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doris je emisiju vodila s kolegom Mirkom Fodorom (59). Na sebi je imala ljubičasti pulover, crne hlače i crne štikle. No, ovaj put njezina modna kombinacija nije bila u prvom planu.

- Što je to na ruci Doris Pinčić? - pitali su se gledatelji ispred malih ekrana nakon što su na ruci voditeljice primijetili novi dodatak, prsten. Doris je prsten nosila na lijevoj ruci, a mnoge je podsjetio na zaručnički. 

- Zaručila se? - pitao se obožavatelj emisije.

Voditelji Fodor i Pinčić u emisiji su, kao i obično, gledatelje proveli kroz niz zanimljivih tema, među kojima je bila i ona o osobama s invaliditetom. Osvrnuli su se na Svjetski dan cerebralne paralize, koji se obilježava danas, 6. listopada. 

Podsjetimo, početkom kolovoza ove godine krenula su šuškanja o tome da je Doris Pinčić u tajnosti izrekla sudbonosno 'da' drugi put. Međutim, voditeljica je ubrzo stala na kraj glasinama. 

- Nisam se udala - rekla je tada za Story te dodala da nema više komentara.

PRIZNAO KRIVNJU Lopov je razbio Mercedes Doris Pinčić i ukrao laptop: 'Prodao sam ga na kraju za 500 kuna'

Doris je u lipnju ove godine objavila prvu fotografiju s dečkom, daruvarskim menadžerom Davorom Guberovićem (46). To je prva javna ljubavna veza voditeljice nakon raspada braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom. S obzirom na to da je u novoj vezi i da nosi prsten na prstenjaku lijeve ruke, ne čudi da su gledatelji došli do zaključka da je voditeljica ponovo zaručena. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 49

  • julijana61 11.10.2022.

    Prestrašno koliko su neki nisko pali....pa šta gurate nos u privatnost te žene??

  • VLADEK72 08.10.2022.

    Čak je i glodavac Zekanović interesantniji od ove samoljubne drompulje.

  • dale73 08.10.2022.

    Dosadni ste, ona je gospodarica svoje čipke i može se zadovoljavati kako ona hoće, može vibratortom, krastavcem, može nabaviti pudlicu za lizanje, može naći kakvog starog jarca , to je njen izbor i njena intima, koja nije za javnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare