To je to što me zanima!

Što kažete na njezino izdanje? Miley se ponosi uskim strukom

Pjevačica i glumica New Yorkom je prošetala u 'vrućim' traper hlačicama i kratkom topiću i potom se na Twitteru pohvalila svojom fotografijom u oskudnom izdanju
Vidi originalni članak

Bivša Disneyjeva zvijezda na Twitteru je objavila nekoliko svojih provokativnih fotografija na kojima je u prvom planu njezina vitka linija i tanak struk. Miley Cyrus (20) pozirala je u kratkim traper hlačicama i pripadajućim kratkim topićem na ulicama New Yorka. U oskudnom izdanju krenula je i na probu uoči dodjele nagrada MTV Video Music Awards pokazujući svoje tetovaže.

Bivša zvijezda tinejdžerske serije 'Hannah Montana' trenutačno snima svoj četvrti studijski album 'Bangerz' koji bi svjetlo dana trebao ugledati 8. listopada. Za to vrijeme njezin zaručnik, australski glumac Liam Hemsworth (23), snimljen je u Kaliforniji. Par je nedavno zajedničkim pojavljivanjem na premijeri njegova posljednjeg filma 'Paranoia' demantirao šuškanja o prekidu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • nata callahan 26.08.2013.

    muka mi je od nje

  • ana123music 26.08.2013.

    Ruznova jedna izgleda ko da ju je konj posra. a kurva se za slavu

  • ipenky 26.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare