To je to što me zanima!

Što kažete na to da vam 'seksi mrazica' Soraja uljepša 2012.?

Prsata ljepotica natječe se za titulu Playboyeve djevojke godine. Svojim prijateljima na Facebooku pokazala je kako njene bujne obline izgledaju u božićnom izdanju
Vidi originalni članak

Bivša stanarka Big Brother kuće 'počastila' je obožavatelje na Facebooku s još nekoliko svojih golišavih fotografija. Soraja Vučelić (25) pozirala je u crvenom grudnjaku, gaćicama i samostojećim čarapama. Glavu je prekrila crveno bijelom kapom u stilu Djeda Mraza. 'Seksi mrazici' Soraji seks je jako bitan i da često ide u seks shopove. Ne krije da na mobitelu ima opciju Kama Sutre i da s dečkom odmah isproba svaku novu pozu koja izađe.

Soraja sudjeluje u izboru za Playboy djevojku godine. Nedavno je priznala da bi u 2012. godini voljela otići u Los Angeles i da joj je na vrhu liste prioriteta upoznati vlasnika Playboya, Hugha Hefnera (85).

- Uspjeh mi je najvažniji i zato želim barem nakratko živjeti u Playboyevoj vili - otkrila je Soraja.  

Idi na 24sata

Komentari 66

  • ivona25 04.01.2012.

    Sto imate uopce spominjati tako odurnu, napumpanu sisatu kravicu bez imalo mozga??! Trebate pisati o npr. Severini koja očekuje dijete, a ne o ovoj k**** !!!

  • ElionoraBelička 04.01.2012.

    Soraja je tko ima oči i vidi po meni od struka trbuh noge zadnjica sasvim lijepo od struka na gore nešto da gadnije ne može biti

  • Mysterio 03.01.2012.

    mislim da bi malom bolje bilo u gaćama,nego u brdu silikona :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare