To je to što me zanima!

Što mislite hoće li Nina proći u finale Eurosonga s 'Nebom'?

Kladionice Nini Badrić ne prognoziraju visok plasman na Eurosongu. Nalazi se tek na 30. dok je Željko Joksimović na četvrtom mjestu. BIH je na 26., a Slovenija 25.
Vidi originalni članak

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga predstavit će se novih 18 zemalja. Čak pet zemalja s prostora bivše Jugoslavije večeras će se pokušati izboriti za ulazak u finale. Osim hrvatske predstavnice Nine Badrić, zemljama pobjednicama prvog polufinala kao i onima ranije kvalificiranima za nastup u finalu, pokušat će se pridružiti i predstavnik Srbije Željko Joksimović, Makedonka Kaliopi, Slovenka Eva Beto te predstavnica Bosne i Hercegovine Maya Sar. 

Prvi nastupa Joksimović s pjesmom 'Nije ljubav stvar', a nakon njega Makedonka Kaliopi s pjesmom 'Crno i belo'. Slovenija je deveta s pjesmom 'Verjamem' dok će Nina deseta otpjevati pjesmu 'Nebo'. Pretposljednja nastupa Maya Sar s pjesmom 'Korake ti znam'. 

Sudeći prema kladionicama sreća se najviše smiješi Joksimoviću koji se nalazi na visokom četvrtom mjestu dok je Hrvatska na 30. mjestu. Slovenija je na 25., Bosna i Hercegovina 26., a Makedonija na 28. mjestu ljestvice.

Finalisti iz prvog polufinala su Rumunjska, Moldavija, Island, Mađarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska. U finale nisu uspjeli ući Crna Gora, Latvija, Švicarska, Belgija, Finska, Izrael, San Marino i Austrija. 

Veliko finale je u subotu 26. svibnja. Osim 20 polufinalista, očekuje se nastup zemlje domaćina Azerbejdžana i Italije, Španjolske, Velike Britanije, Francuske i Njemačke koje su direktno ušle u finale.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • pupi1234 24.05.2012.

    ne

  • dajkula 24.05.2012.

    prošla bi u finale katoličkog radia

  • lombardo 24.05.2012.

    Nina je bila dobra... bravo za nju, izvrsno se našla i zadovoljan sam! Nadam se prolasku u finale, zaslužila je ;) a što se tiće REECIVERA ... nabavna cijena im je 7 kn samo 7 KN znam to jer sam iste nabavljao ;) a i sami znate po koliko su vama prodali ih !

Komentiraj...
Vidi sve komentare