To je to što me zanima!

Što mislite? Je li J. Lo otkrila bradavicu na dodjeli Oscara?

U jednom trenutku, dok je govorila na pozornici, izgledalo je kao da se pjevačici mogao vidjeti djelić bradavice, no njezina stilistica tvrdi da se to nije dogodilo
Vidi originalni članak

Pjevačica se na dodjeli Oscara pojavila u bijeloj svjetlucavoj dekoltiranoj haljini koja je istaknula njezine obline. U kreaciji libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, Jennifer Lopez (42) plijenila je pažnju pojavivši se na pozornici u ulozi prezenterice. S Cameron Diaz najavila je dobitnika Oscara za najbolju kostimografiju i šminku.

U jednom trenutku, dok je govorila, izgledalo je kao da se pjevačici mogao vidjeti djelić bradavice, no moguće da je bila riječ samo o igri sjene.

Nakon dodjele njezina stilistica, Mariel Haenn, izjavio je za People da se pjevačici nije vidjela bradavica i da joj je haljina savršeno pristajala.

Jennifer se na crvenom tepihu pojavila u društvu mlađahnog dečka, plesača Caspera Smarta (25) i pokazala svoju sjajnu figuru. Pjevačica se na zabavi Vanity Faira nakon dodjele presvukla u dekoltiranu šljokičastu Versaceovu haljinu, a u prvom planu i tom prilikom bio je njezin duboki dekolte. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • sesveselni 28.02.2012.

    njezino je sve lijepo bila bradavica ili ne

  • unmute 27.02.2012.

    to nije j. lo ni sisa ni pamet...

  • mile mande moga 27.02.2012.

    ako joj je ovo bradavica onda s njom nešto nije u redu jer bradavica nebi trebala biti na tom mjestu nikako pogotovo na j lo,mislim da su njoj bradavice ipak na pravom mjestu jer da nisu lako bi ih ona premjestila

Komentiraj...
Vidi sve komentare