To je to što me zanima!

Što mu se dogodilo? Matthew Perry izgleda gore nego ikad

Matthew Perry viđen je na ulicama Londona netom nakon što su izašle izrazito negativne kritike za njegovu prvu kazališnu komediju postavljenu na londonskom West Endu
Vidi originalni članak

Matthew Perry (46) zabrinuo je mnoge nakon što je viđen na ulicama Londona u gotovo neprepoznatljivom izdanju. Neobrijan i nepočešljan glumac viđen je kako 'tumara' po gradu nakon izlaska na večeru. U britanskim medijima, nedavno su izašle i prve kritike njegove debitanske predstave 'The End of Longing'. 

Kritičari su predstavu nazvali 'gubitkom vremena, novca i truda'. Perry je otkrio da je scenarij za predstavu napisao u 10 dana, no mijenja ga gotovo nakon svakog prikazivanja kada vidi reakciju publike na određene 'fore'.

Na plakatu za predstavu u kojoj i glumi, Perry izgleda potpuno drugačije. Mršaviji, kraće kose i brade te s tamnijim tenom, glumac izgleda daleko bolje nego posljednjih dana, primjetili su mnogi. 

'Chandler' je potaknuo glasine da se još nije potpuno oporavio od godina ovisnosti kada se našao kao gost kod popularnog voditelja Grahama Nortona. Glumac je tada jedva završavao jednu misao te je nerazumljivo mumljao. 

Glumac je u jednom radijskom intervjuu priznao da se zbog ovisnosti o alkoholu i tabletama ne sjeća barem tri godina snimanja 'Prijatelja'. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Oblivion 17.03.2016.

    Izgleda kao svaki drugi 45-išnjak, big deal...

  • Butterfly_ 17.03.2016.

    Pa barem izgleda prirodno, a ne k'o izbotoksirana lutka. Ovako izgleda svaki drugi muškarac njegovih godina.

  • montello 17.03.2016.

    godine pa čega bi se sramio chandler starosti?svašta od vas novinara

Komentiraj...
Vidi sve komentare