To je to što me zanima!

Što se dogodilo? Premršava Denise više nije seksi kao prije

Ruke su joj tanke i prošarane venama. Kosti lica i prsa strše joj. Denise sada izgleda kao sjena žene koja je prije bila. Jedino još ne odustaje od preplanulog tena
Vidi originalni članak

S bivšim suprugom, Charliejem Sheenom (48) vodi pravnu bitku oko iznosa alimentacije koji joj uplaćuje. Čini se da su razmirice sa Sheenom Denise Richards (43) toliko pogodile da je izgubila tek. 

Naime, Denise su fotografirali dok je izlazila iz trgovine u kojoj je kupovala darove i hranu za Uskrs. Bila je ležerno odjevena, na sebi je imala traperice i majicu bez rukava. Rijetko tko nije zamijetio da Denise izgleda znatno mršavije nego prije. 

Ruke su joj izrazito tanke, činilo se da neće moći prebaciti sve što je kupila iz kolica u prtljažnik svog automobila. Koža na vratu i prsima joj je naborana, a kosti joj strše kao da je kostur. 

Ipak, koliko god pretjerano mršava bila, Denise ima preplanuli ten. Tamnija je no ikad.

Naime, Sheen je Denise za siječanj uplatio pola od 300.000 kuna alimentacije, a za veljaču i ožujak nije joj dao ništa. Zajedno imaju kćeri Sam (10) i Lolu (8). 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • mirela12 22.04.2014.

    odurno izgleda... a inaće nije ružna..

  • kung fu panda 21.04.2014.

    u Holivudu vlada zakon da nitko nije dovoljno bogat,mršav niti popularan

  • Loli996 21.04.2014.

    Meni vise izgleda istrenirano nego neuhranjeno.Pa svaki misic joj se nazire.I na prvu sam pomislila da je vjezbala neke od ovih brzih vjezbi koje daju ucinke vec nakon dva-tri mjeseca.A mozda se i priprema za neku novu ulogu?Zasto odmah misliti nesto ruzno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare