To je to što me zanima!

Što se sve poklanja poznatima: Misici Barbari luksuzni Porsche, Soraji džip od 360.000 eura...

Nije tajna da naše poznate dame vole luksuz, a kad su u pitanju njihove bolje polovice, muškarci očito ne štede jer se najčešće poklanjaju skupi automobili
Vidi originalni članak

Da poznate dame na Balkanu uživaju u luksuznim poklonima dokazuju i njihove objave na društvenim mrežama. Iako se većina njih pohvali skupim darovima koje im poklanjaju njihovi partneri, neke su to ipak pokušale zadržati za sebe pa privukle pažnju policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno se srpska starleta Soraja Vučelić Sara (35) pohvalila novim vrijednim poklonom kojeg je dobila od dečka. Kupio joj je crni blindirani džip od 360 tisuća eura.

Automobilom se pohvalila objavivši fotku na kojoj pozira kraj njega. S obzirom da je auto crni, pazila je da se i ona uklopi pa je odjenula crnu dugačku haljinu, a prorezi su joj istaknuli bujne grudi.

ZAVIDNA FIGURA Bivša misica Barbara dobila je Porsche za rođendan, u Dubaiju se fotkala kao Monica Bellucci

Za razliku od Soraje, bivša Miss Universe i manekenka Barbara Ljiljak (33) upala je u probleme nakon što je dobila luksuzan Porsche za rođendan koji joj je navodno poklonio srpski poduzetnik Jugoslav Karić.

Tijekom njene rođendanske proslave auto je bio nepropisno parkiran te imao prekrivene tablice. To je izazvalo pozornost policije pa je morala ukloniti tkaninu na tablicama te je filmski prizor bio dodatno 'začinjen' dramom.

Supruga bivšeg igrača Dinama Juniora Fernandesa (33), Zagrepčanka Marta Fernandes, pohvalila se skupim automobilom Range Rover koji je dobila od supruga.

Nogometaš je ukrasio auto velikom crvenom vrpcom i balonima u obliku srca, pa ju je snimio kako isprobava novi poklon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_10_)

Lucija Šarić (26), koju gledatelji znaju po sudjelovanju u showu 'Život na vagi' pohvalila se poklonima za svoj rođendan. Naime, za rođendan je dobila skupocjeni BMW i Rolex. 

- Srce kao kuća danas - napisala je na storiju uz fotografiju novom BMW-a.

Zatim je upitala svoje pratitelje što misle tko joj je kupio ove skupocjene poslove, a onda otkrila da si je ipak sve priuštila sama.

PONOVNO JE 'UKRALA' SVU PAŽNJU Misicu Barbaru Ljiljak 'ulovili' u Splitu s poklonjenim Porscheom

- Preponosna na sebe - napisala je Lucija koja je prošle godine, prije drugog pandemijskog vala, otvorila novi salon čija je glavna djelatnost podizanje obrva. Trenutačno ima dva salona.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • robin's 29.07.2022.

    Jeste.Akad dobiju sut-kartu,sve to lepo vrate do poslednjeg para cipela.

  • bronski 29.07.2022.

    A kaj su radile da su dobile skupe aute?

  • kilebiber 29.07.2022.

    Baš me zanima kako ti dečki izgledaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare