To je to što me zanima!

Stonesi prijete tužbom Trumpu jer koristi njihovu glazbu na svojim predizbornim skupovima

Trumpu je pjesmu Rolling Stonesa 'Heart of Stone' svirala na inauguraciji 2017., a američki predsjednik na sličan je način za svoje promidžbene potrebe već koristio autorsku glazbu legendi Toma Pettyja i Neila Younga.
Vidi originalni članak

Nakon što je američki predsjednik Donald Trump na jednom od posljednjih predizbornih skupova u američkoj Tulsi koristio pjesmu britanskih rokera 'You Can't Always Get What You Want' mogla bi mu se dogoditi upravo sudbina iz naslova pjesme kultnog benda. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni pak ni najmanje nisu oduševljeni što je Trump, kojeg ne podržavaju, već više puta u svojoj kampanji, kako aktualnoj tako i onoj prethodnoj, koristio njihove pjesme, prenosi časopis The Rolling Stone. 

OPET INCIDENT Trump povukao rasističku snimku sa svog profila

Trumpu je pjesmu Rolling Stonesa 'Heart of Stone' svirala čak i na inauguraciji 2017., a američki predsjednik na sličan je način za svoje promidžbene potrebe već koristio autorsku glazbu rock legendi Toma Pettyja i Neila Younga.

Ipak, ovog puta neuništivim britanskim rokerima je konačno prekipjelo, prenosi Deadline, pa će nakon četiri godine 'natezanja' s Trumpom i njegovom mašinerijom podići protiv njih tužbu zbog kršenja sporazuma o izvođačkim pravima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare