Show

Komentari 0

Stonesi prijete tužbom Trumpu jer koristi njihovu glazbu na svojim predizbornim skupovima

Stonesi prijete tužbom Trumpu jer koristi njihovu glazbu na svojim predizbornim skupovima

Trumpu je pjesmu Rolling Stonesa 'Heart of Stone' svirala na inauguraciji 2017., a američki predsjednik na sličan je način za svoje promidžbene potrebe već koristio autorsku glazbu legendi Toma Pettyja i Neila Younga.

Nakon što je američki predsjednik Donald Trump na jednom od posljednjih predizbornih skupova u američkoj Tulsi koristio pjesmu britanskih rokera 'You Can't Always Get What You Want' mogla bi mu se dogoditi upravo sudbina iz naslova pjesme kultnog benda. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Oni pak ni najmanje nisu oduševljeni što je Trump, kojeg ne podržavaju, već više puta u svojoj kampanji, kako aktualnoj tako i onoj prethodnoj, koristio njihove pjesme, prenosi časopis The Rolling Stone. 

Trumpu je pjesmu Rolling Stonesa 'Heart of Stone' svirala čak i na inauguraciji 2017., a američki predsjednik na sličan je način za svoje promidžbene potrebe već koristio autorsku glazbu rock legendi Toma Pettyja i Neila Younga.

Ipak, ovog puta neuništivim britanskim rokerima je konačno prekipjelo, prenosi Deadline, pa će nakon četiri godine 'natezanja' s Trumpom i njegovom mašinerijom podići protiv njih tužbu zbog kršenja sporazuma o izvođačkim pravima. 

 

Najčitaniji članci