To je to što me zanima!

Stopirali film B. Afflecka zbog nestale Madeline

Redateljski prvjenac Hollywoodskog glumca Bena Afflecka stavljen je na led jer je radnja filma preslična trenutnim stvarnim događajima
Vidi originalni članak

Film 'Gone Baby Gone' glumca i redatelja Bena Afflecka (35) distributerska tvrtka Buena Vista je u dogovoru sa samim Affleckom stavila 'na čekanje'. Radnja filma neodoljivo podsjeća na još nerješeni slučaj djevojčice Madeleine McCann koja je prije četiri mjeseca oteta dok je s obitelji bila na odmoru u Portugalu.
U filmu je riječ o otetoj 4-godišnjoj djevojčici koja je nestala iz kreveta. Majka ju je ostavila samu. Otetu curicu glumi Madeline O'Brien, koja osim što ima isto ime, fizički je jako slična otetoj Madeleine McCann.
- Suosjećamo s nestalom otetoj Madeleine McCann. Pratimo slučaj i odlučili smo odgoditi puštanje filma u britanska kina - rekli su iz Buena Viste. Britanska premijera filma trebala je biti u prosincu. 'Gone Baby Gone' je adaptacija romana Dennisa Lehanea, koji je napisao i 'Mističnu rijeku', čija je adaptacija u režiji Clinta Eastwooda osvojila čak dva Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ronna 18.09.2007.

    Ah Derrida, mustro ;) Kak si pogodila?

  • derrida 16.09.2007.

    možda je krivac prave tragedije...da bi mogao reći da snima po istinitom događaju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare