To je to što me zanima!

Stradala na setu: Statistica je dobila odštetu od 112 mil. kuna

Gabriella Cedillo (26) nastradala je 2010. tijekom snimanja filma 'Transformers 3'. Vozila je automobil kada je pukao kabel i probio vjetrobransko staklo Toyote
Vidi originalni članak

Dvije godine nakon što je zadobila trajna oštećenja mozga kao statistica na snimanju filma 'Transformers 3', Gabrielli Cedillo (26) pripalo je 18,5 milijuna dolara odštete (112 milijuna kuna).

Gabriella je stradala tijekom snimanja scene kada je puknuo kabel i probio vjetrobransko staklo Toyote koju je vozila.

Nakon što je prevezena helikopterom u bolnicu podvrgnuta je operaciji zbog ozbiljnih ozljeda glave. Njezini odvjetnici su izjavili su kako su Paramount Pictures i DreamWork Studio učinili sve kako bi izbjegli plaćanje odštete nesretnoj djevojci.

- Nismo bili obučeni kaskaderi. Bili smo plaćeni za korištenje osobnog automobila u toj sceni na autoputu. Nikada nas nisu informirali o opasnostima - otkrio je izvor za RadarOnline.

Obiteljski odvjetnik izjavio je da su njezine metalne sposobnosti umanjene nakon nesreće.

- S obzirom što su ljudi mislili kako će završiti, ona je sretna. No trenutačno ima funkcije malog djeteta - izjavio je obiteljski odvjetnik.

Njezin brat Adam je izjavio da je Gabriella oduvijek htjela biti u filmovima. Nesreća se dogodila tijekom pretposljednjeg dana snimanja filma.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DraganMalnar 26.05.2012.

    "Obiteljski odvjetnik izjavio je da su njezine METALNE sposobnosti umanjene nakon nesreće."...Može pojašnjenje, kakve su to metalne sposobnosti? :)))

  • taba87 26.05.2012.

    Je*** novce!Danas je največe blago i bogastvo zdravlje!

  • golubica1 26.05.2012.

    da,baš Lilu,moći će si kupiti puno igračaka,pa će biti vesela...nikakav joj novac nemože vratiti prijašnji život,ako joj je mozak na nivou malog djeteta.Ipak,može joj olakšati život,da nemora preživljavati u nekom domu za senilne starce,kao kod nas,gdje djecu i vrlo mlade osobe stavljaju u staračke domove jer nemaju kud.Znam momka koji je igrajuć picigin slomio vrat,i u staračkom se nalazi godinama jer je nepokretan.Možda bi bilo lakše da mu je i mozak na nivou djeteta..pa da nije svjestan da su ga prijatelji tu i tamo posjetili u prvoj godini a i roditelji su stari pa rijetko dolaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare