To je to što me zanima!

Strah ih je intervjua pa iz Palače šire gnjusne priče o Meghan

Odvjetnik Harryja i Meghan govori da su napisi o tome kako je Meghan kriva za odlazak nekolicine ljudi uzdrmali njegovu stranku, ali i kako je očito da to čine samo tako da bi se opravdali prije nego izađe intervju
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) tvrdi da je žrtva proračunate kampanje koju protiv nje vodi kraljevska obitelj. Izašao je mali dio intervjua s Oprah Winfrey (67) kojeg ćemo ovih dana imati prilike vidjeti, a iz Velike Britanije dolaze informacije kako je Meghan maltretirala i istjerala dva zaposlenika u palači i namjerno narušila povjerenje u trećeg. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Markle kaže da je novina The Times pod utjecajem britanske kraljevske obitelji koja ima za cilj slati u javnost dezinformacije o njoj, govoriti o tome kako se loše ponašala prema zaposlenima u palači, a sve je to 'pušteno' svega nekoliko dana prije intervjua da bi se stvorila loša slika o njoj. 

Odvjetnik para tvrdi da je Meghan tužna zbog ovog napada, pogotovo jer je on ta koja je bila žrtva zlostavljanja i u potpunosti želi dati podršku onima koji su proživjeli tu bol i traumu.

Iz kraljevske obitelji sinoć su rekli da je zaposlenik Kensington Palače progovorio o maltretiranju prije nego su Meghan i Harry (36) otišli u Ameriku i napustili svoje dužnosti na dvoru. 

'DIPLOMATSKA BOMBA' Princu Filipu je loše, ali intervju Meghan i Harryja će se objaviti

Supružnici napominju i kako se ovo sve namjerno išlo napraviti samo kako bi rekli svoju stranu priče, doduše 'lažnu', i kako bi lakše podnijeli sve ono što su Meg i Harry rekli u intervjuu. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mama2misa 04.03.2021.

    Podrzavam Megan i Harry-a jer nisu dopustili da im kraljevski zivot unisti ono zadnje ljudsko u njima.I danas se sjecam dana kada je bio pokop princeze Dijane i kako je kraljica zabranila princevima da placu ili pokazuju previse emocija.Oni samo zele normalan zivot a njega mogu dobiti jedino ako odu negdje daleko od svega i odreknu se krune.Da je Meghan stalo do bogatstva i novaca onda bi kao ona proracunata Kate ostala u palaci i lizala dupe kraljice a nebi nagovorila Harry-a da se odrekne svega da odu zivjeti donekle normalnim zivotom.

  • Crno mače 03.03.2021.

    ako se ova žena nemože nositi sa kraljevskim životom onda se nije trebala tamo gurati

  • kung fu panda 03.03.2021.

    Ovo je dokaz da i zlatni kavez na kraju dana nije ništa drugo doli samo kavez

Komentiraj...
Vidi sve komentare