To je to što me zanima!

Strani mediji o snimanju filma u Rovinju: Hrvatska je predivna

Marvelova zvijezda uživa u šetnji rovinjskim ulicama, plažama, a pogotovo tržnici. Sviđaju mu se domaći hrvatski proizvodi, napisao je britanski DailyMail
Vidi originalni članak

Film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' snima se u prekrasnom Rovinju. Hrvatska obala doista vas može ostaviti bez teksta, pišu strani mediji. Naime, posljednjih nekoliko dana pa sve do kraja mjeseca travnja istarska obala postala je mjesto snimanja nastavka filma 'The Hitman’s Bodyguard' iz 2017. godine i središte brojnih poznatih glumaca. 

Samuel L. Jackson (70), Salma Hayek (52) i Ryan Reynolds (42) uživaju u ljepotama Rovinja gdje snimaju akcijske scene, ali i uživaju u kupnji domaćih proizvoda na lokalnoj tržnici. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Marvelova zvijezda uživa u šetnji rovinjskim ulicama, plažama, a pogotovo tržnici. Sviđaju mu se domaći hrvatski proizvodi- napisao je britanski DailyMail. 

Sve troje glumaca objavilo je putem društvenih mreža fotografije sa snimanja i dali do znanja kako uživaju u ljepotama Hrvatske. 

- Ova nova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska izgleda predivno - napisao je Jackson ispod fotografije na Instagramu, a sličnu je objavila i Hayek te izjavila kako uživa u čarobnoj lokaciji. 

Sva događanja oko filma obavijena su velom tajne. Holivudski glumci su odsjeli u novootvorenom hotelu Grand Park Hotel, a produkcija ga je cijelog zakupila. 

U PAUZAMA IZMEĐU SNIMANJA Hayek i Jackson na rovinjskoj tržnici u kupnji domaćeg ajvara

Idi na 24sata

Komentari 14

  • hrvoje58 12.04.2019.

    Imamo prekrasnu zemlju,a i živimo bolje od 3/4 zemljana.Zapravo,koliko radimo živimo najbolje na svijetu

  • rumenige 12.04.2019.

    Jel to 24sata radi promociju za naš orunuli turizam.Mislim da neme koristi.

  • Miki Mikić 12.04.2019.

    Ne znaju oni da je Hrvatska po onoj uzrečici. Iz vana gladac iz unutra jadac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare