To je to što me zanima!

Strani mediji tvrde: Neće doći do susreta Williama i Harryja

Britanski mediji odmah su počeli nagađati kako Harryjev ponovni dolazak u London mogao bi značiti da će on i njegov brat princ William iskoristiti njihov tajni kod za pomirenje
Vidi originalni članak

Buckinghamska palača u ponedjeljak je obavijestila javnost o tome da je kralju Charlesu (75) dijagnosticiran rak. Njegova obitelj se okupila kako bi bili uz njega, a princ Harry (39) je u utorak ujutro krenuo za London, nakon što mu je otac priopćio dijagnozu putem poziva.

No, sastanak vojvode od Sussexa princa Harryja (39) i njegovog brata Williama (41), princa od Walesa, nije u planu, piše BBC.

BIT ĆE UZ OCA Britanski mediji tvrde: Princ Harry stigao je kući u London

Nakon što je čuo vijesti, Harry je krenuo kući, a njegova supruga Meghan kao i djeca Archie i Lilibet, ostali su u Kaliforniji. Harry je stigao na aerodrom u Los Angelesu u ponedjeljak navečer, ali mu je let bio odgođen zbog upozorenja o poplavama i olujnom vremenu u Kaliforniji. Još uvijek nije poznato gdje će Harry odsjesti dok je u Londonu, a ne zna se ni koliko dugo će ostati.

Britanski mediji odmah su počeli nagađati kako Harryjev ponovni dolazak u London mogao bi značiti da će on i njegov brat princ William iskoristiti njihov tajni kod za pomirenje, koji koriste u 'vremenima ekstremne krize'. 

PODRŠKA KRALJEVSKOJ OBITELJI VIDEO Građani Velike Britanije zabrinuti za kralja: 'Molimo se, možda zaborave sad na svađe'

Harry i William trenutačno nisu u dobrim odnosima, pogotovo nakon što su objavljeni memoari.

Nešto ranije, kralj Charles nakon što su mu dijagnosticirali nepoznati oblik raka, prvi je put snimljen u javnosti kako napušta svoj dom u Londonu u društvu supruge Camille Parker Bowles.

Charles i kraljica Camilla viđeni su kako mašu okupljenima dok su napuštali kraljevsku rezidenciju u stražnjem dijelu službenog automobila. Vjeruje se da idu u Norfolk helikopterom, prenose strani mediji. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • TCB 06.02.2024.

    Dosta je ovi Vise hallo skrenite Paznju na Nesto Drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare