To je to što me zanima!

'Strast je najvažnija u svakoj vezi, a znala sam napraviti i žešće stvari nakon prekida...'

Ne smetaju je kritike, ali nekad zna reagirati. 'Prije dvije godine netko je komentirao moje grudi, da sam nerazvijena i da nemam ništa pokazati. Da napravim umjetne onda sam plastična, a ako ih nemam, nije dobro.'
Vidi originalni članak

Voditeljica na Otvorenom radiju, Ivana Mišerić, gostovala je u podcastu 'Skip or Beep' Tatjane Jurić u kojem je otkrila pojedinosti iz privatnog života te najgoru osobu s kojom je radila intervju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već na početku razgovora, vješto je izbjegla pitanje o najgoroj stvari koju je napravila nakon prekida. Otkrila je samo da je bilo svega.

LJETNA PRIČA Optočena sjajnim zlatom: Ivana Mišerić kao cool morska sirena

- Nisam nikad kosu rezala, nisam se farbala, to su neke benigne stvari. Ali, ove neke možda malo žešće, to sam možda čak i napravila - otkrila je.

Ispričala je i kakav bi za nju bio pravedan kraj veze.

- Da je, možda, surovo iskren, da ti netko otvoreno kaže što je. Imam osjećaj da nitko nije iskren i ne kaže baš zašto je sada kraj. Uvijek su to neki razlozi: joj, mi nismo kompatibilni, ja želim nešto drugo, ti si jako dobra osoba. To i muškarci i žene slušaju, mislim da je to totalna laž. Na kraju samo padne privlačnost, padne ta strast, podloga je vjerojatno neka nekompatibilnost, ali, jednostavno, da ima privlačnosti sve bi opstalo - otkrila je Ivana.

Za najizazovniju i 'najgoru' osobu s kojom je radila intervju navela je Dubravka Ivaniša Rippera, frontmena benda Pips, Chips & Videoclips.

- Užasno težak sugovornik, izazovan, ali na momente mučan intervju. To je bilo nedavno, prije možda godinu dana. Imala sam osjećaj kao da sam osobno napadnuta s njegove strane, ali nisam se dala - otkrila je Ivana i dodala da taj dio nisu emitirali nego ponovno snimili.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 05.07.2021.

    Ma pusti s. se, al mogla bi šta i pojest... i ne stenji onoliko ujutro najranije na otvorenom.

  • Frančeska 05.07.2021.

    Eto..sad prigovarate da je ravna ko daska..a da stavi silikone, bila bi plastika i ostalo..

  • POMOCNI RADNIK 05.07.2021.

    cast svakom, ali ako cemo u vezi s tobom krajni domet ti je ons....

Komentiraj...
Vidi sve komentare