To je to što me zanima!

(Str)Ava u tunelu: Upozoreni ste, ovako ona uistinu izgleda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica Ava Karabatić (27), za našu je ekipu otkrila sočne detalje iz svog burnog privatnog života, te je komentirala značenje naslova svoje pjesme "Tri puta na dan"
Vidi originalni članak

Danas mnogi muškarci imaju problem s dominantnim ženama, ili podviju rep pa se boje ili žele ispast neke frajerčine pa da im se puni ego, tako da je jako teško nać srodnu dušu, kaže Ava .

POGLEDAJTE AVU KARABATIĆ U TUNELU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za sebe tvrdi da je jedna neobična djevojka koja vodi običan život te zbog vrlo jake autosugestije može biti bez seksa i po više od godinu dana . Nije žena od avantura i nikad ne bi bila nečija ljubavnica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad voli osobu, nije joj problem ni mjesto ni vrijeme, dok god postoji kemija i ljubav. Seks u krevetu za nju je idealan nakon pogledanog romantičnog filma, no ne libi se probati i pod, tunel, welness i vodeni krevet, dok god je sa srcem .

POGLEDAJTE VIDEO: Avino idealno mjesto za sex

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi prvo pomisle na vođenje ljubavi, no ne radi se samo o tome - Ava komentira naslov svoje pjesme "Tri puta na dan ". Nju pjesma nikako ne asocira samo na seks te ima osjećaj  da je pjesma napisana baš za nju.

- U moj mozak je stvarno teško ući - kaže Ava, jer ona kao jedan profesor zna da je brojka tri " brojka savršenstva " a predstavlja "vjeru , nadu i ufanje" .

POGLEDAJE VIDEO: Tri puta na dan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NIkad u životu nije pogledala porno film , jer ju tako nešto ne zanima. Doduše, voli pogledati filmove "nabijene" erotskim sadržajem, no bitno joj je da film ima radnju.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikad u životu nisam pogledala pornić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voli provocirati muškarce otkrivajući sitne detalje na svom tijelu, poput činjenice da ne nosi gaćice .

POGLEDAJTE VIDEO AVINOG PJEVANJA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 130

  • BUBASVABA_4 12.10.2015.

    Ipak bih trebala posjetiti kirurga da joj lice ispegla izgleda kao zgužvana košulja.

  • jdn 11.10.2015.

    meni je bila dobra, jako dobraaaaa

  • CptNemo 05.10.2015.

    Ona je i "pjevačica" čak? Bojim se da njezine oralne mogućnosti i kvalitete zasigurno ne uključuju ikakvo "puštanje glasova"...jer to je da se prepadneš kako to krišti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare