To je to što me zanima!

Stravično: Tajni ormar Jackoa otkrio 'fotke' slavnih dječaka

Snimke svjedoče o ‘sobi za igru’ s djecom, sado-mazo igračkama, a pisao je i dnevnik o djeci. U tajnom ormaru imao je fotografije slavnih dječaka, uključujući i Macaulayja Culkina
Vidi originalni članak

Na uokvirenoj fotografiji Jacksonova prijatelja i tadašnje dječje zvijezde filma 'Sam u kući' Macaulaya Culkina (35) stoji posveta: 'Ne ostavljaj me samog u kući'.

Culkin do danas tvrdi da ga Jackson nije dirao dok bi zajedno spavali u krevetu te da su se na ranču 'Neverland' samo družili. 

Fotografija Culkina nalazi se u tajnom ormaru koji je bio zatvoren s tri lokota. Ormar se nalazio u Jacksonovoj spavaćoj sobi, a osim Culkina, Jacko je tamo držao fotografije i druge slavne djece. 

Policajci koji su ušli u Michaelovu vilu pronašli su jezive fotografije gole djece, više od 500 lutaka različite veličine i spola te ogromnu kolekciju knjiga s eksplicitnim sadržajem. Snimku detaljno prestresa iz 2003. godine možete pogledati OVDJE

Ispred prljavog zahoda kraj Jacskonove sobe, stajao je veliki, plišani Mickey Mouse. Policajci koji se prisjećaju pretresa i dalje osjećaju jezu, a neki od njih su tek nedavno prgovorili o dokazima koje su skupili. Žale što takvom predatoru nikad nisu sudili.

Jackson je za šutnju dvadesetero djece, koji su ga optuživali da ih je zlostavljao, navodno platio 200 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • purgerica prva 24.06.2016.

    Znano je da je ovu legendu najboljeg glasa ikad iluminati poslaše - u grob. Pa pustite čovjeka na miru, pišite o stvarnim promicateljima sa znanstvene razine te nastranosti, pedofilije. Jel znate tko su sve članovi PIE ?

  • dadac2 23.06.2016.

    sam bog da je krep.l

  • OliveraVujinović 23.06.2016.

    Haloooo! Šta su dječije lutke zabranjene? Ups i ja bi mogla biti optužena za pedofiliju i ja imam dječije lutke i slike gole djece. Majke ti mile!Bolesno je ovo današnje društvo , šta ne stavite slikee pravih pedofila već njih štitite. Uzeli su mu lovu i još ga i mrtvog tračaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare