To je to što me zanima!

Stresno prije crvenog tepiha: Pripreme uz bocu šampanjca

Model Cara Delevingne imala je problema s ustajanjem iz kreveta, a Kendall Jenner dala je sve od sebe da po prvi put zablista na ovoj glamuroznoj večeri u New Yorku
Vidi originalni članak

Poslije Oscara, Met Gala je jedno od najvažnijih modnih događanja tijekom godine. Prije nego što su pokazale svoje toalete na crvenom tepihu u New Yorku, holivudske zvijezde na Instagramu su objavljivale kako teku pripreme za ovu glamuroznu večer. 

Kate Upton (21) pozirala je u leopard majici i s bocom šampanjca te napisala da su pripreme jako stresne. Ivanka Trump (32), Katie Holmes (32) i Alexa Chung (30) također su podijelile svoje fotografije. Viktorijina anđelica te djevojka Leonarda DiCaprija, Toni Garrn (21), pozirala je tijekom friziranja. 

Katie Holmes (35) nije skrivala koliko je uzbuđena zbog odlaska pred fotografe, a i Kendall Jenner potrudila se da zablista na Metu po prvi put. Cara Delevingne objavila je fotografiju iz kreveta. Čini se da joj je trebalo neko vrijeme da se razbudi i započne s pripremanjem. Sve od spomenutih na kraju su prošetale crvenim tepihom, neke uspješno, a neke manje uspješno. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kung fu panda 06.05.2014.

    sve se dame ofriškale

  • hiva997 06.05.2014.

    ajme sjećam se ovih hauba što se nataknu na fen... ko dijete sam ih ''posuđivala'' mami i igrala se....

  • IrmaIbrahimovic 06.05.2014.

    Hahaha.... Okupale se , sredile nokte, oprale kosu ,nisam ni znala da crveni tepih toliko pozitivno utjece na glumice. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare