To je to što me zanima!

Striptizeta Alex i gole grudi oduševile posjetitelje

Striptizeta Aleksandra Grdić oduševila je sve okupljene gledatelje u zagrebačkom Boćarskom domu trećeg dana revija Wella Fashion Weeka
Vidi originalni članak

Miss Alex (26) pistom se koketno prošetala u, na prvi pogled - do grla zakopčanoj haljini. Došla je do kraja piste i na opće oduševljenje nekoliko stotina gledatelja - haljinu “strgala” sa sebe. Ostala je u samostojećim crnim čarapama i korzetu. Boćarskim domom u Zagrebu prolomio se pljesak, a Aleks je ozarena lica slala poljupce. Pista na trećoj večeri revija Wella Fashion Weeka prštala je od golih grudi. Svoje draži pokazale su Simona Gotovac, Ana Gruica, Petra Maroja... Tina Katanić nije imala namjeru pokazati grudi, no ispale su joj iz nestašne haljine. Talijanski dizajner Rocco Barocco prihvatio je poziv organizatora FW-a i u subotu će dodijeliti nagradu za najboljeg dizajnera.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 03.12.2007.

    Ta Alex djeluje kao muškarac zarobljen u ženskom tijelu ! Koga to mogu tako oduševiti silikoni, bitno je da su grudi zdrave bez obzira na veličinu, no njen intelekt ionako nije previše razvijen, neudana blaža verzija Nives !

Komentiraj...
Vidi sve komentare