To je to što me zanima!

Stroga pravila: Nema spavanja dok kraljica prva ne ode leći

VELIKE ZABRANE Udajom za princa Harryja, Meghan više neće moći raditi selfije, sjesti kada je zabole noge, niti ih prekrižiti u javnosti
Vidi originalni članak

Meghan Markle (36) i princ Harry (33) vjenčat će se u svibnju, no da uopće dođu do oltara, uvjet je da glumica mora učiniti velike promjene u svom životu. 

Meghan je od svega najteže palo što se treba odreći humanitarnog rada. Za nju više neće biti ni selfieja, a davanje autograma i komuniciranje društvenim mrežama također je nešto čemu će Meghan reći zbogom. 

Nema više ni grljenja voljenog u javnosti. Mora paziti da njezina odjeća ne bude prozirna ili oskudna, a na noktima baš nikad ne smije biti lak tamne boje. Ne smije sjesti gdje hoće, prebaciti nogu preko noge kako se sjeti ili otići na spavanje prije kraljice. 

Isti tako, Britanski mediji tvrde da budući supružnici neće moći dijeliti financije. Harry nema problema s tim da svoje bogatstvo procijenjeno na 30 milijuna funti (oko 250 milijuna kuna) podijeli s Meghan, već zbog poreza na dohodak par neće moći imati zajednički račun u banci. 

Par je zaruke objavio krajem studenog 2017., a Meghan je ponosno pokazivala zaručnički prsten kojeg je dizajnirao princ Harry. Inače, prsten je načinjen od nakita pokojne princeze Diane.

NA SVOJ NAČIN Markle planira malo prekršiti tradiciju: S mamom do oltara?

Meghan se mora krizmati i krstiti

Par će se vjenčati 19. svibnja u kapelici St. Georgea. Meghan je protestantica, pa će prije vjenčanja biti krštena i krizmana

Idi na 24sata

Komentari 54

  • sve_znam 16.01.2018.

    smije li ubuduce rasiriti noge kad ih nesmije prekriziti

  • Pametna ovca 08.01.2018.

    A kaj ako kraljica zaspi otvorenih očiju?

  • bijesna baba 08.01.2018.

    Pa nece cojeli zivot zivjeti s kraljicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare