To je to što me zanima!

Stručnjaci predviđaju: Meghan se neće pojaviti na otkrivanju kipa princeze Diane u Engleskoj

Stručnjak za kraljevsku obitelj tvrdi da bi Meghanino pojavljivanje na svečanosti odvlačilo pozornost od sjećanja na princezu Dianu, te da će joj rođenje kćeri Lilibet poslužiti kao odličan izgovor da izbjegne ceremoniju...
Vidi originalni članak

Stručnjak za kraljevsku obitelj Phil Dampier tvrdi se vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle najvjerojatnije neće pridružiti suprugu princu Harryju na svečanosti povodom otkrivanja kipa njegove majke, princeze Diane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ceremonija će se održati u Ujedinjenom Kraljevstvu 1. srpnja, na 60. rođendan pokojne princeze. Dampier smatra da će Kate Middleton zauzeti mjesto princa Harryja na svečanosti ako se ni on ne pojavi. 

- Ne bi me čudilo da neko vrijeme ne vidimo Meghan. Mislim da nije popularna među kraljevskom obitelji ni britanskom javnosti, te da će radije ostati u Kaliforniji sa svojom djecom - objasnio je.

DAO INTERVJU Meghanin otac: 'Oprah je moju kćer i zeta iskoristila, želi veću popularnost zbog novih emisija'

Dodao je kako će joj rođenje kćerke Lilibet početkom lipnja poslužiti kao odličan izgovor da izbjegne dolazak na svečanost.

- Ako se slučajno i pojavi, to bi se pretvorilo u cirkus i odvlačilo pozornost od onog najbitnijeg, što je sjećanje na princezu Dianu - zaključio je Dampier.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mambacrna 16.06.2021.

    Normalno da neće kad je ženska robot vrh tehnologije

  • nap 16.06.2021.

    ne voli ih bila  svađa velika

  • 16.06.2021.

    Sta david icke veli, on je strucnjak 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare