To je to što me zanima!

Stručnjak za Eurosong zaključio: 'Hrvatskoj je presudio taj jedan detalj, a Izraelu je pomogao...'

Osnivač Wiwibloggsa, specijaliziranog portala koji se bavi Eurosongom, komentirao je zašto po njegovom mišljenju Albina ipak nije završila u finalu, a kao zemlju koja nam je 'uzela' to mjesto vidi Izrael
Vidi originalni članak

Albina Grčić (22) s pjesmom 'Tick-Tock' u utorak nije uspjela izboriti mjesto u 65. finalu Eurosonga, što je mnoge razljutilo. Na društvenim mrežama ubrzo se našlo mnoštvo komentara koji su govorili isto, a to je da hrvatska predstavnica nije zaslužila ispadanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osnivač Wiwibloggsa William Adams, s čijom je ekipom Albina nekoliko puta razgovarala, komentirao je za Index rezultate te objasnio što misli da je presudilo Splićanki. 

- Bilo je nekoliko snažnih solistica s veselim pjesmama - Cipar, Azerbajdžan, Malta, Hrvatska i Izrael. Nisu sve mogle proći. Mislim da je Izrael dobio prednost nad Hrvatskom u repriznom klipu koji se prikazivao za vrijeme glasanja - rekao je Adams. 

EMILIJA KOKIĆ Naša eurovizijska pobjednica: 'To je lutrija, ali nema zavjere...'

- Izrael je za reprizni klip odabrao Ariana Grande trenutak, gdje je pjevačica postigla najviši ton u povijesti Eurovizije. Mislim da joj je to dalo prednost - rekao je i zaključio: 

- Ne bi me uopće iznenadilo da je Albina sinoć bila na 11. mjestu, prvom koje ne prolazi u finale.

Podsjetimo, Albina se javila odmah nakon završetka natjecanja i poručila svima da ne budu tužni.

- Nemojte biti tužni. Malo nam je bed, zaslužujemo biti tamo, ali Europa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci - rekla je Albina.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Moslavec 21.05.2021.

    Treba shvatit da su židovi glavni u cijelom svijetu, i ludo se je zanosit iluzijom da će jedna mala polufašistička državica bit bolja od Izraela. Normalnom čovjeku tu netreba nikakav stručnjak za eurosong, a tko to ne kuži, njemu treba neki drugi stručnjak.

  • Bicek 21.05.2021.

    trebali smo poslati onu iz ljubav je na selu pa da vidite

  • lolita 29 21.05.2021.

    nema nam ko dati glas to je najveci problem!! mi u stvari nismo dobri ni sa jednom drzavom u okruzenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare