To je to što me zanima!

Stublić u Tvornici: Snimao je publiku i tulumario do jutra

Dobra večer, braćo i sestre, vibrirajmo večeras ove dobre vibracije, tim je riječima Jura Stublić počeo koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture gdje je otpjevao svoje najveće hitove
Vidi originalni članak

Stublić je izveo svoje najveće hitove, neprestano plesao, a dok je publika pjevala, on ih je snimao kamerom svojeg mobitela. Fanove u prvim redovima zalijevao je vodom, a nakon koncerta s bendom je slavio do jutra.

Prije 35 godina grupa Film izdala je debitantski album 'Novo! Novo! Novo! Još jučer samo na filmu, a sada i u vašoj glavi'. Iako se originalna postava raspala, grupa Film i dalje puni dvorane.

- Sa mnom sviraju uglavnom dvadesetogodišnjaci. Zašto? Jer ljudi, kad prijeđu tridesetu, više ne mogu svirati sa mnom jer im se ne da mene priznavati kao autoritet - rekao je svojedobno Jura. Za suradnju je odabrao mlađe glazbenike kako bi se približio mlađoj publici.

- Mora biti tog erotskog naboja, neka erotska emocija. Evo, vjerujem da će najomiljeniji iz mojeg benda biti moj gitarist - rekao je Jura.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • silent_ninja 20.03.2016.

    bio sinoc na koncertu i moram priznati da jura i dalje rastura.. tvornica puna do cepa, vjerujte mi kad vam kazem da nisam mogao od guzve ruke podignit da popijem gutljaj piva.. jedina stvar koju zamjeram je trajanje koncerta, ukupno sa pauzom od pola sata koncert je trajao cca sat i pol, od 22,30 do 00,00... ali u konacnici jako zadovoljan i cekam sljedecu priliku :D

  • Mira&Mira 20.03.2016.

    jura ;) danas sam bacio radio kroz prozor lalalalala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare