To je to što me zanima!

'Studentica bolje pjeva od Maje i Martine pa su ju popljuvale...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja ovo nisam nikada vidjela u životu. Ti si do refrena zvučala divno, a nakon njega si promijenila boju glasa kao da je vrag ušao u tebe. Postala si druga osoba, rekla je Maja
Vidi originalni članak

Studentica Renata Grünwald (22) iz Zagreba žiri showa ‘Supertalent’ pokušala je osvojiti pjesmom 'Ima jedan svijet' grupe Stijene.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je djevojka iz glazbene obitelji dobila četiri ‘da’ i prošla dalje, naišla je na brojne kritike žirija. Oko njezina nastupa najviše se ‘uskomešala’ Maja Šuput (39). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U šoku sam. Iskreno se nadam da kamera nije snimila ni jednu moju ekspresiju. Ja ovo nisam nikada vidjela u životu. Ti si do refrena zvučala divno, a nakon njega si promijenila boju glasa kao da je vrag ušao u tebe. Postala si druga osoba - rekla je Maja. Dodala je kako su sigurno eksplodirali monitori.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Janko Popović Volarić (38) nadovezao se kako je pjevala lijepo, ali zastrašujuće.

- Bojao sam se za Maju i sebe. Za Bilmana i Martinu znam da bi se spasili - rekao je glumac. Martina Tomčić (43) također je rekla da je bila prestrašeno te je Renatino pjevanje usporedila s duetom ‘Zlatokose i Zlurade’. 

No, njihovi komentari nisu se svidjeli brojnim gledateljima koji su nastup komentirali na službenom profilu Supertalenta.

- Cura je razvalila, a komentare žirija bolje da ne komentiram. Bolja je od Maje i Martine zajedno, kao i od drugih takozvanih zvijezda - jedan je od komentara. Drugi su se nadovezali da je Renata ‘nebrušeni dijamant’ i da je Šuput samo ljubomorna na njezine glasovne mogućnosti. 

- Izvanredno. Bravo. Mala je nova Janis Joplin - zaključila je gledateljica. 

Grünwald se glazbom bavi, kako kaže, od najranije dobi. Od vrtića je bila članica raznih zborova, ali solo pjevanje je ipak prevagnulo. Ljubav prema glazbi naslijedila je od oca bivšeg DJ-a i majke koja je također pjevala. Uzori su joj glazbene legende poput Arethe Franklin, Whitney Houston, Ette James.

VIDEO LJUTITE MAČKE ZGROZIO SVE: Nije htjela ženu pustiti iz sobe, režala je i cvilila!

Pogledajte najveći regionalni YouTube talent show - Videostar. 

Idi na 24sata

Komentari 152

  • super_baka 31.10.2018.

    A Maja vrhunska pjevačica...Cajkuša

  • IvanVeršić 30.10.2018.

    Ima glas, ali kao da su pjevale dvije osobe, prvo njezno a onda deracina kao da pjeva metal.. uzasno za slusati, mogu samo mislit kako je ziriju bilo slusati ovo.. treba vjezbu tehnike a ne bi ju pustio dalje radi bahatosti i glupiranja na televiziji.

  • Carica55 30.10.2018.

    Glas dobar, ponašanje usiljeno i iritantno! Očito i žiriju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare