To je to što me zanima!

Studentica Paula je nova Loto djevojka: 'Ostvario mi se san...'

Paula je autorica dječjeg romana 'Zajedno do kraja' te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku 'Sfera'...
Vidi originalni članak

S prvom emisijom redizajniranog Lota javna televizija će u subotu predstaviti i novu voditeljicu Paulu Čatipović (21) iz Bjelovara. 

Studentica novinarstva gradila je, kako kaže, karijeru modela i prezenterice za internetsku verziju Televizije student, a sudjelovala je i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a 'Uspjeh'.

Paula je autorica dječjeg romana 'Zajedno do kraja' te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku 'Sfera'.

- Za mene je uloga voditeljice Lota nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest - kaže Čatipović.

Bjelovarčanka dodaje kako joj se dugogodišnji trud i rad na sebi uvelike isplatio.

- Jako sam zahvalna javnoj televiziji jer je prepoznala moje kvalitete i pružila mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Profesionalni tim pomogao mi je da se maksimalno pripremim i spremno dočekam svoju prvu emisiju. Sve je spremno za nova druženja - zaključuje nova voditeljica Lota.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tigirsieufrat 15.10.2018.

    ovako, bila sam jedna od natjecateljica na castingu za Loto i trebali biste se Vi kao i sve mi koje smo bile tamo upitati kako je ova djevojka dobila posao ? sve cure koje su bile na castingu su bile zgodne i lijepe. Tu su bile sve cure koje su sudjelove na izborima za Miss Universe hrvatske, naši modeli... Nikolina Minovska, Petra Dabelić, Sara Knežević, Iris Wolf i ostale... prije svega, HRT je imao casting za koji uopće nije objavio poziv da se cure odazovu nego se to znalo u određenim krugovima. Curama koje su nekim djelom u tome svijetu.. održala su se dva castinga, da od svih cura niti jedna nije bila primljena, a bilo je djevojkaka koje su diplomirale na fakultetima Hrvatskog jezika i književnosti da bi im voditeljica koja je vodila casting rekla da ne znaju fonetiku... nakraju bi rekla da će nastaviti potragu za novom Loto djevojkom i da bi odjednom na brzinu pronašli ovu... nije li malo čudno da su iz trećeg pokušaja odmah pronašli curu koja zna savršeno čitati.. po meni osobno, da su uzeli bilo koju od djevojaka (a bilo je puno ljepših i zgodnijih cura od ove i sa dobrim predispozicijama voditeljice) i da su dva-tri mjeseca išle na fonetske vježbe bile bi savršene. Ova je već u prvom vođenju krivo pročitala broj i umjesto da je rekla "ispričavam se na pogrešci", rekla je "pardon" što uopće nije književno, a niti profesionalno. Prejadno je kako se poslovi ovakve vrste namještaju i čuaju mjesta za odabrane koje to nisu zaslužile.

  • pacifista 05.10.2018.

    ode i ova na kakvu jahtu. šteta.

  • Tomislav Travamarko 04.10.2018.

    e moja Paulica, znam da čitaš ove komentare. Simpa si, imaš skrivenih talenata i iskreno se nadam da ćeš biti uspješna. Ima tu svakakvih munjara koji pišu svašta. Baš te briga, furaj svoje, mnoge ti zavide..i oh, btw, stisni mi jedan plusić... onako za dobra stara vremena ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare