To je to što me zanima!

Studentica 'rasturila' u Potjeri i odnijela gotovo 50.000 kuna

Muški dio bio je sjajan, ali posebno se istaknula Dora koja je u brzopoteznoj minuti uspjela prikupiti šest točnih odgovora, a zatim ih kroz srednju ponudu, obraniti u igri na ploči
Vidi originalni članak

Financijaš i računalac Nenad (49), menadžer Petar (39) i studentica stomatologije Dora (18) u preksinoćnjem su izdanju kviza 'Potjera' zajedno zaradili iznos od čak 146.000 kn odnosno, 48.600 kn 'po glavi', piše srednja.hr.

Muški dio tima bio je sjajan, ali ipak se posebno istaknula mlada Splićanka koja je u brzopoteznoj minuti uspjela prikupiti šest točnih odgovora, a zatim ih kroz srednju ponudu, obraniti u igri na ploči.

Ipak, posebno je briljirala u završnoj potjeri kada je od 13 točnih odgovora, koja je tročlana ekipa dala, ona odgovorila na njih osam. Ukupno je to bilo 16 koraka prednosti, koji su se pokazali nedostižnim za lovca Deana Kotigu.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • peppito 09.12.2017.

    nisam gledao, stoga, zašto pobogu ne pišu njihova prezimena ? pa nek im budu roditelji ponosni, nek svi susjedi znaju i rodbina i kumovi ...:)) zaslužili su svojih 5 min slave, itekako !

  • plik 08.12.2017.

    Ne vjerujem da hrvatski jezik nema pandan za glagol "RASTURITI" !!!! još malo pa ćemo uvesti masobno i "BRE" u svakodnevni jezik...

  • slobodan91_1 08.12.2017.

    Bravo,gledao sam,lovci bi mogli uskoro imati konkurenciju👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare