To je to što me zanima!

Stupar Jurkin objavila fotku u badiću: Oduševila je figurom...

Otkako se povukla s malih ekrana, Antonija se posvetila hobiju - u svojem domu u Odri pokraj Zagreba već dulje vrijeme starim i odbačenim stvarima udahnjuje novu energiju i sjaj
Vidi originalni članak

Bivša televizijska voditeljica, Antonija Stupar Jurkin (39), objavila je fotografiju u jednodijelnom badiću i tako se prisjetila ljeta koje joj nedostaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što kaže Vakula, kad će ljeto? - napisala je u opis objave te je pokazala zavidnu figuru pa je dobila brojne komplimente.

- Ne znam kad će ljeto, ali internet se pregrijao od tvojih fotki - samo je jedan od komentara.

RASPAMETILA FANOVE Antonija Stupar Jurkin zavodi u badiću: 'Najljepša voditeljica'

Otkako se povukla s malih ekrana, Antonija se posvetila hobiju - u svojem domu u Odri pokraj Zagreba već dulje vrijeme starim i odbačenim stvarima udahnjuje novu energiju i sjaj.

- Počela sam s time prije desetak godina - pretapecirala sam blagovaonske stolice u crnu devinu dlaku i obojala u bijelo. Zatim sam pronašla dva noćna ormarića od bukovog drva koje sam obojala i promijenila im ručkice. Slijedio je stari ladičar, pa dvije stolice i dvije fotelje. A nakon ljeta nadam se da ću doći do novih ideja i starih stvari - ispričala je za Tportal

Idi na 24sata

Komentari 1

  • činkac 20.01.2021.

    kad će drugo dijete, manje slikanja , nisi nives, radi na sebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare