To je to što me zanima!

Stvorene za njega: Tenisice u kavezima oduševile su Borisa

Boris nije jedini poznati koji hvali novu liniju tenisica. Na sinoćnji party u zagrebački klub Kavez došli su i Matija Dedić, Neno Belan, Ivan Dečak, Ana Miščević i brojni drugi
Vidi originalni članak

Toliko su lagane da ih ne osjetiš na nogama. Te su tenisice kao stvorene za mene. Imam ih doma već nekoliko pari i nikad dosta, kaže Boris Mirković (50).

Glumac nije jedini poznati koji hvali novu liniju Saucony tenisica. Na sinoćnji party u zagrebački klub Kavez došli su i Matija Dedić, Neno Belan, Ivan Dečak, Ana Miščević, Rene Bitorajac i brojni drugi

Mirković se rado odazove svakoj njihovoj promociji jer je, kaže, najveći je Saucony fan. Nove tenisice hvali, jer su šminkerske, street style.

- Kad sam ih probao shvatio sam zašto je za njima poludjela cijela Italija -­ kaže Mirković.

Sad, kaže, ima primjerak i za šminkanje po gradu, ali i za trčanje. Inače je promotor zdravog života i zaljubljenik u trčanje. Nekad je igrao nogomet, bavio se nordijskim hodanjem, prohodao put od Bjelovara do Zagreba. Svidjelo mu se kako su primjerke tenisica smjestili u kaveze.

- To je valjda zato da ih ne pograbimo odmah ­- našalio se Mirković.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 7ivo777 08.04.2016.

    vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu

  • japanokinez 07.04.2016.

    Komentiram iz čistog sažaljenja. Taj Boris je sve a niđe se ne spominje od silnog sporta je bio na liposukciji da mu smanje trbušinu koji i dalje uzgaja. Lik je do bola pun sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare