To je to što me zanima!

Sudac američkog Masterchefa odstranio je 80 posto želuca

Kuhar Graham Elliot odlučio se za odlazak na gastrektomiju kako bi se riješio debljine. Otkrio je da je to učinio zbog zdravstvenih problema i svoje obitelji
Vidi originalni članak

Član žirija američke inačice showa 'Masterchef', Graham Elliot (36), u utorak se podvrgnuo gastrektomiji kojom mu je kirurškim putem odstranjeno 80 posto želuca. Postupak gastretkomije, kojem se podvrgnuo s težinom od 181 kilogram, u posljednje je vrijeme najbrže rastući trend mršavljenja u SAD-u.

- Želudac će mi biti puno manji. Neće mi trebati šest cheeseburgera kako bi se osjećao sitim - objasnio je.

Graham, koji živi u Chicagu i s 27 godina je postao jedan od četvero najmlađih američkih vrhunskih kuhara, 'Masterchefu' se pridružio 2010. godine.

- Debljina je nešto s čime se borim cijeli život. Teško mi je ulaziti i izlaziti iz automobila, vezati cipele i igrati se sa svojom djecom - rekao je Graham nekoliko dana prije jednosatne operacije.

Otac trojice sinova, Myloa (6), Conrada (2) i desetomjesečnog Jedediaha, na Twitteru se zahvalio fanovima na podršci.

Naveo je da su zdravstveni problemi i njegova obitelj bili glavni razlozi zbog kojih se odlučio za odlazak na operaciju.

- Želim uživati s djecom i biti dovoljno dugo s njima da ih vidim kako rastu - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • WOMANIZER 17.07.2013.

    barem, kako vidim, oko sexa nema problema! xD

  • eddy1973 17.07.2013.

    ne vjeruj mršavom kuharu....

  • Stella81 17.07.2013.

    sretna ja, meni to ne treba....taj dio posla mi obavi čir :D proradi s vremena na vrijeme pa nisam u crvenom s kilažom, al uvijek bi bar još kilu dolje kao i svaka žena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare