To je to što me zanima!

Sudario se, ali ipak je stigao na promociju novog video spota

NIJE BIO KRIV Luka Šulić iz 2Cellosa sudjelovao je u lančanom sudaru u središtu Zagreba. Violončelist nema ni ogrebotine, a auto je jedva imao vidljivih udubljenja...
Vidi originalni članak

Luka Šulić (26), član 2Cellosa, nije se iznervirao, iako je kasnio na promociju novog spota. U violončelistov Mini Cooper na zagrebačkoj Miramarskoj cesti zabila su se dva auta.

Nije imao nikakve ozljede, a auto je jedva imao vidljivih udubljenja. Luka je mirno pričekao policiju te je htio sve odmah riješiti kako bi požurio na zagrebački vidikovac na neboderu na Trgu bana Jelačića. Nakon 40 minuta nasmijan je došao na promociju kao da ništa nije bilo. Kratko se družio s obožavateljima, a onda je otrčao na mjesto sudara kako bi mogao srediti papirologiju. Luka Šulić i Stjepan Hauser (28) u Zagrebu su premijerno prikazali novi spot 'Wait For Me' koji su snimali na Plitvičkim jezerima, a primili su i nagradu Porin koji su osvojili u kategoriji za Najbolji inozemni video program. 

- Plitvice nikad nisu izgledale ljepše. Željeli smo prikazati ljepote naše zemlje - rekli su dečki čiji je album 'IN2ITION-Collector’s Edition' u Japanu postigao zlatnu nakladu, odnosno prodali su ga u više od 100.000 primjeraka.

- To je golem uspjeh. Danas rijetko tko može prodati CD-e - rekao nam je Stjepan.

2Cellosi će cijelo ljeto provesti radno, ali na to su se, kažu, već naviknuli. Nerijetko se probude u hotelu, a da ni ne znaju gdje se nalaze. Zbog planetarnog uspjeha na meti su mnogih djevojaka, ali im to, kaže Stjepan, uopće ne smeta.

- To je dio posla i laska mi sva ta pozornost. Lijepo je biti među najpoželjnijim neženjama - rekao je Stjepan.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • njofraaaaaa 09.07.2014.

    baš su bezveze, rade sve što već postoji, a svi misle da su prvi u tome i posebni. a i zgadili su mi se kad sam gledala intervju s njim pa je jedan od njih rekao da na koncertu želi vidjeti samo zgodne žene. jadnik

  • marijaterezija2 09.07.2014.

    Sreća

  • Mthesecond_ It_s ok 09.07.2014.

    Šulić tip na mjestu,al ovaj Hauzer..Meni jedan od najiritantnijih estradnih pojava...Cereka se bez veze i kad treba i kad ne treba (sam sebi u bradu) priča nerazumljivo,a i imiđ mu nije jača strana..Jednom riječju atipičan,antipatičan glazbenik :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare