To je to što me zanima!

Sudeikis: Mršav sam zato što se Olivia i ja stalno seksamo

Komičar kaže da mu djevojka, glumica Olivia Wilde, 'isisa' sve kalorije i da se uz nju nikako ne može udebljati. Otkrio je da je glumica jako nezasitna i divlja u krevetu
Vidi originalni članak

Komičar Jason Sudeikis (37) nahvalio je ljubavničke vještine svoje djevojke Olivie Wilde (29). Glumicu je nazvao nezasitnom i divljom u krevetu. Dodao je kako se uz nju nemoguće udebljati. Objašnjava da mu “isisa” sve kalorije.

Par se zaručio u prosincu prošle godine nakon godinu dana veze. Wilde je bila osam godina u braku s redateljem Taom Ruspolijem (47) kojeg je ostavila jer im je nestalo ‘kemije’ u braku. Iza Sudeikisa je brak s glumicom Kay Cannon. 

Olivia, koja se proslavila ulogom doktorice u seriji 'Doktor House', jednom je izjavila da je pokušala ignorirati ono što su joj govorili intimni dijelovi njezina tijela.

- Ponekad vaša vagina umre. Tada znate da je vrijeme za odlazak. Nema razloga da žrtvujete svoju ženstvenost za nekakav čudan osjećaj odgovornosti prema nečemu što ne može biti dobro. Mislim da puno žena to radi. Muškarcima nije dopušteno da budu jedini koji misle svojim genitalijama - izjavila je glumica i pohvalila se da Jason i ona vode ljubav poput kenijskih maratonaca. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zvecko_1 20.07.2013.

    Koja sad pa ne voli da se udara, sve su one iste ....

  • ejjjja 20.07.2013.

    auuuuuuu......

  • una222 19.07.2013.

    koma....

Komentiraj...
Vidi sve komentare