To je to što me zanima!

Sulejman i Šeherezada voze se biciklom kako ne bi zagađivali

Turski glumački par, koji se zaljubio na setu televizijske serije “1001 noć”, kod kuće sve reciklira i jede isključivo organsku hranu, i sina uči da ekološki živi
Vidi originalni članak

Nikad nismo imali vozača jer nam je draže otići do grada javnim prijevozom, a kad je lijepo vrijeme vozimo se biciklom, kažu Bergüzar Korel (32) i Halit Ergenç (44). 

Turski glumački par, koji se zaljubio na setu televizijske serije “1001 noć”, kod kuće sve reciklira i jede isključivo organsku hranu, a i sina Alija (4) od malih nogu uče ekološkom načinu života. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Moslavka 31.01.2015.

    I ja bih biciklom isla svuda, ali do posla imam 11 km a kad nas zima stisne do - 40, a sa vjetrom dodje do -50 postala bih statua od leda. Jedu organsku hranu, jelda? Ta je jako jeftina. Uce sina ekologiji, dobro. Idu mi na zivce ovi bogati. Sto se tice graha i luka, mljac ali ne svaki dan. Zalosno je da si puno ljudi ne moze priustiti vise, ne samo u Hrvatskoj ali i u "bogatim" zemljama gde narod gladuje, djeca bez hrane idu u skolu a ove "zvijezde" trkeljaju bez veze samo da se nadju u novinama.

  • ojdimidojdimi 30.01.2015.

    s biciklom lakše pobjegnu novinarima.............................

  • lionheart 30.01.2015.

    ova stranica za komentatore treba da zaposli psihijatra

Komentiraj...
Vidi sve komentare