To je to što me zanima!

Sulejman 'opustošio' dućane s odjećom i cipelama u Londonu

Dok je Bergüzar kupovala suvenire i čuvala sina, on je potrošio više od 7000 kuna na dizajnerske krpice. Provozali su se i u legendarnom crvenom autobusu na kat
Vidi originalni članak

Oduševili su me Big Ben i Buckinghamska palača. Svi su mi rekli da je šoping u Londonu najbolji. U to sam se i sam uvjerio, rekao je Halit Ergenç (43), poznatiji kao sultan Sulejman iz serije “Sulejman Veličanstveni”. 

Turski glumac na odmor je išao sa suprugom Bergüzar Korel (31) i sinom Alijem (3). Par koji se zaljubio na setu serije “1001 noć“ u britanskoj prijestolnici nije prošao nezapaženo. Obožavatelji su ih zaustavljali, a oni su strpljivo dijelili autograme i fotografirali se. 

Dok je Bergüzar kupovala suvenire i čuvala sina, on je potrošio više od 7000 kuna na dizajnerske krpice. Provozali su se i u legendarnom crvenom autobusu na kat.   

Bergüzar Korel o mužu: I kod kuće moj je Halit veličanstven

Idi na 24sata

Komentari 21

  • robi360 29.10.2013.

    platio je kartu za crveni autobus i osstao bez para , a da nije ineče bi pokupovao sve u LOndonu

  • tttinkyyy 29.10.2013.

    eventualno ako se radi o 7000£...inače teško da je u Londonu išta dizajnersko kupio ;)

  • TomislavVk 29.10.2013.

    E da mi je samo znati na koje je to svjetske krpice potrošio 7.000,00 kuna i što je uopće za to mogao kupiti, jer zna se koliko koštaju brendirana svjetski poznata imena. U Hrvatskoj bi samo jednu brendiranu marku platio 7000 kuna, a za London da se i ne govori, još i više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare