To je to što me zanima!

Šulentić se vratila na posao tri mjeseca nakon poroda: Sada zablistala na malim ekranima

Početkom rujna, njen kolega Ivan Vukušić objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz lifta kada su se uputili na Hrvatsku radioteleviziju, a sredinom lipnja Iva je rodila djevojčicu
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica, Iva Šulentić (40) tri mjeseca nakon poroda vratila se pred male ekrane, a otkriveno je i kako će voditi dvije emisije. Nedavno je zablistala u emisiji 'Kod nas doma' i pokazala vitku liniju u ružičastim hlačama i crnoj majici. Cijelu kombinaciju upotpunile su i rozo - narančaste potpetice.

NOVI PROJEKTI Tri mjeseca nakon poroda: Iva Šulentić vraća se na TV ekrane

Ugostila je influencera Dragana Petrica koji je pojasnio koje aplikacije su korisne, a koje ne, i pjevačicu Ivanu Radovniković koja je pričala o svom novom videospotu kojeg je napravila u potpunosti uz pomoć umjetne inteligencije.

Inače, da se popularna voditeljica brzo nakon poroda vraća na male ekrane, odao je i njezin kolega Ivan Vukušić (42), koji je objavio početkom rujna zajedničku fotografiju iz lifta na Instagramu. 

VRIJEME JE ZA NOVE POBJEDE Šulentić se vratila na posao tri mjeseca nakon poroda? Odao ju je kolega fotografijom iz lifta

Kako je otkrio, tada su se uputili na Hrvatsku radioteleviziju u elegantnim modnim kombinacijama. On u odijelu, dok novopečena majka u crnim širokim hlačama i bijeloj košulji. Kratko je poručio kako već deset godina surađuju.

Šulentić i Vukušić već godinama vode glazbeni show 'The Voice'. Nedavno su započeli i sa snimanjem nove sezone koja će s emitiranjem krenuti od 11. studenoga.

Podsjetimo, voditeljica je vijest o trudnoći otkrila u emisiji 'Kod nas doma'.

VODIT ĆE DVIJE EMISIJE Vitka linija tri mjeseca nakon poroda: Iva Šulentić fotkala se s kolegama s HRT-a u studiju

- Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni - rekla je Iva početkom veljače, a 14. lipnja rodila je djevojčicu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Miške 14.10.2023.

    Pravi se važna

  • RumenaKadulja 13.10.2023.

    Sve radi love. Majko milaaaa. Svaka normlana majka pokusava cim duze biti doma sa djetetom

  • nervozni poštar 13.10.2023.

    Nemajka godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare