To je to što me zanima!

Suludo? Tetoviranje Karleušinog lika postalo je masovni trend...

I dok neki to rade tako što svakodnevno slušaju njezinu glazbu i lajkaju fotografije na društvenim mrežama, drugi se odlučuju na ekstremnije korake koji su zaprepastili javnost
Vidi originalni članak

Nije tajna da brojni obožavatelji popularnih glazbenika tetoviraju upravo njihove likove i tako daju do znanja koliko su ludi za njima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) svakodnevno je na meti brojnih hejtera. No s druge strane, glazbenica ima i brojne fanove koji godinama unazad podržavaju njezin rad. 

I dok neki to rade tako što svakodnevno slušaju njezinu glazbu i lajkaju fotografije na društvenim mrežama, drugi se odlučuju na ekstremnije korake koji su zaprepastili javnost. 

Naime, neki fanovi toliko vole Karleušu da su odlučili ukrasiti svoje tijelo njezinim likom. Fanovi masovno odlaze kod tattoo majstora kako bi tetovirali Jelenin lik na ruke, noge, leđa i tim činom dokazali neizmjernu ljubav. 

AFERA S LJUBAVNICOM Karleuša bijesna: 'Laži o Dušku izmišljaju dvije bolesne nakaze'

- Nitko nema ovakve fanove - pisala je svojedobno Karleuša nakon što je primila fotografije fanova koji su se odlučili na ovaj, u najmanju ruku, neobični dokaz ljubavi. 

Neki fanovi se ipak odlučuju na blažu verziju pa umjesto Karleušinog portreta na tijelo stavljaju omiljene stihove iz njezinih pjesama. 

I sama pjevačica blizu dlana ima tetovirana imena svojih kćeri - Atine (11) i Nike (10). 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 1feet 01.02.2021.

    dosad im je trend bio tetoviranje traktora..

  • katarinah 01.02.2021.

    ova najruznija tetovaza je najslicnija pravoj njoj. makar i to je ublazena verzija hahaha

  • sljastrava 01.02.2021.

    Koliko trebam biti bolesna da bi bila nečiji fan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare