To je to što me zanima!

Summer Fun - U Aquariusu u subotu spremaju pjena party

Summer Fun program ljetne zafrkancije, mjuze i najbolje zabave u metropoli se nastavlja, pa tako u vruću subotu očekujte osvježenje na ljetnoj terasi Aquariusa
Vidi originalni članak

Summer Fun program ljetne zafrkancije, mjuze i najbolje zabave u metropoli se nastavlja, pa tako u vruću subotu (06.07.2013.) očekujte osvježenje na ljetnoj terasi kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu. Zašto? Jer se upravo u subotu održava Summer Fun: pjena party.

Mjehurići u zraku, leptirići u trbuhu, cuga na šanku i ekipa na flooru. Što više možeš poželjeti ako se u subotu navečer želiš rashladiti i najbolje zabaviti u Zagrebu? Možda još i kakve lude rekvizite da zaokruže večer i možeš reći "E, to je to!". Nema problema! - Krenut će pjena, početi vrištanje od euforije, bass lupati na flooru i atmosfera se užariti, a Summer Fun ekipa će dijeliti ljetne rekvizite u Akvi kroz cijelu noć. Ali ne pravimo se Englezima... Slobodno ponesi neki neizostavni dodatak za tvoj ljetni super-đir sa sobom. Luftić, naočalice, ručnik, lopte za plažu, peraje, maske za ronjenje, ma sve to prolazi samo tako, a i bit ćeš highlight večeri. Tko zna, možda baš zato zaradiš koju dodatnu nagradu i odneseš nešto doma ujutro, a možda i osvojiš "nekog" na flooru. Sve je moguće na Summer Fun-ovom "Pjena Party-ju". Da, da.. baš SVE, pa tako i to da upravo ti na licu mjesta osvojiš jednu od 4 ulaznice za gostovanje svjetski mega-popularnog DJ-a Axwella na Zrću. Da, da... To je to!

Na A3 flooru (terasa kluba Aquarius) i ove subote će nas ljetnim svjetskim hitovima budnima, rasplesanim i živim držati Deejay Hrc.

Rashladi se cugom, rashladi se s ekipom, rashladi se pjenom.. Užari se, rashladi se.. zabavi se i uživaj na još jednoj večeri ljetnog programa kluba Aquarius - Summer Fun "Pjena Party".

Ljetna terasa kluba Aquarius ove subote (06.07.2013.) otvara vrata i pozdravlja vas od 23h, a mjehurići ostaju u zraku do samoga jutra kada se pozdravljamo do sljedeće ljetne subote.

Ulaz: 30 kn

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare