To je to što me zanima!

Sumnjiva smrt: Pop zvijezdu (34) u Dunavu pronašli u autu

Nakon što se u nedjelju navečer Anca nije pojavila u obiteljskom domu, njezina sestra nazvala je policiju. Smrt se i dalje istražuje, prenosi Fox News
Vidi originalni članak

Rumunjsko-kanadsku pjevačicu Ancu Pop pronašli su mrtvu nakon što je s automobilom misteriozno završila u Dunavu. Hitna pomoć identificirala je u ponedjeljak tijelo 34-godišnje zvijezde kada su ronioci pronašli automobil na jugozapadu Rumunjske. Njezina smrt se i dalje istražuje, prenosi Fox News. 

Nakon što se u nedjelju navečer Anca nije pojavila u obiteljskom domu, njezina sestra nazvala je policiju. 

Još 1987. Anca je pobjegla iz Rumunjske s obitelji u tadašnju Jugoslaviju gdje je bila izbjeglica. Mjesecima kasnije, emigrirali su u Kanadu. 

Nakon sloma komunizma, vratila se u Rumunjsku. Ove godine je objavila da je u istospolnoj vezi i uzburkala javnost koja je netolerantna prema homoseksualnosti. 

Njezina glazba bila je spoj balkanskih zvukova i mainstream popa. Surađivala je i s bivšim frontmenom Bijelog Dugmeta, glazbenikom Goranom Bregovićem, na albumu 'Champagne for Gypsies'. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Biljka_1 19.12.2018.

    Na ovoj slici u zelenom djeluje depresivno.

  • AndeoTame 19.12.2018.

    Ljepota duše😍😘😘😘😘Btb🙏🙄

  • garobul 19.12.2018.

    Ja je se sjecam......snimala je kod Faruka Fazlinovica.....mentor joj je bio Combe ton majsor je bio Refko mehmeds Mujkic.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare