To je to što me zanima!

'Superman' je ženskar: Cavill želi imati više žena pokraj sebe

Glumčevi prijatelji otkrili su da ne može dugo izdržati u vezi jer želi istodobno izlaziti s nekoliko žena. Nedavno je nakon dva tjedna veze prekinuo s Kaley Cuoco
Vidi originalni članak

Prijatelj zvijezde filma “Čovjek od čelika” Henryja Cavilla (30) otkrio je da je on zaluđen ženama te da bi istodobno izlazio s nekoliko njih. Zato ne može dugo izdržati u vezi. Britanski glumac u svibnju je zbog plavokose Kaley Cuoco (27) ostavio glumicu Ginu Carano (30), zvijezdu filma 'Brzi i žestoki'. No romansa s glumicom najpoznatijoj po ulozi Penny u seriji 'Teorija velikog praska' potrajala je samo dva tjedna.

Kaley je u lipnju na Twitteru objavila fotografiju na kojoj oduševljeno pozira pokraj plakata s Cavillom u ulozi Supermana.

- Fantastičan je u svakom pogledu - napisala je glumica ne krijući oduševljenje glumcem. Cavill je veliki fan serije u kojoj ona glumi i navodno je oduvijek htio biti s njom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • vali30 27.08.2013.

    veza od dva tjedna, khm..

  • nata callahan 21.07.2013.

    mnogo takvih velikih zavodnika i zenskarosa na kraju nadje decka :D

  • funky_boy 21.07.2013.

    ....da je naka žena izjavila da voli izlaziti sa više muških odmah bi bili komentari "radodajka"ili slično a kad je muški u pitanju onda je to cool,što si više treba pokosio to si veča faca.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare