To je to što me zanima!

Supertalent: Kandidati su pjevali i zasvirali za majke

U novoj sezoni televizijskog showa 'Supertalent' sudjelovali su natjecatelji iz raznih gradova. Neki su priredili rođendansko iznenađenje za N. Badrić
Vidi originalni članak

U petak navečer Nova Tv emitirala je drugu epizodu natjecateljskog showa 'Supertalent'. Prikazani su kandidati koji su došli na audiciju u Osijek, Rijeku, Zagreb i Split. Kristina Krušelj i Ogi bend otpjevali su i 'Sretan rođendan' pjevačici i članici žirija, Nini Badrić koja je u Osijeku proslavila svoj 38. rođendan. Nekoliko kandidata svoje pjesme i skladbe posvetili su majkama. Tako je Lana Cebo (15) svoju skladbu na engleskom jeziku uz pratnju klavira posvetila majci. Nina Badrić rekla je kako Ana kad odraste neće imati problema s traženjem kantautora jer je i ovako mlada već odlična kantautorica. Anja i Paula Grabov u Osijeku su pjevale u duetu, 9-godišnjakinja i 20-godišnjakinja sestre su koje dolaze iz glazbene obitelji. Dubravko Merlić Merla, član žirija, pohvalio ih je te su ih i ostali članovi žirija, Nina Badrić i Enis Bešlagić pustili dalje. Priliku je dobio i 14-godišnjak koji se godinu i tri mjeseca bavi žongliranjem. Rekli su mu kako će morati izvoditi i neke zahtjevnije točke, ali da ima potencijala te da je sve odradio perfektno. Iskazale su se i 'Lavice', skupina djevojaka od 11 do 16 godina koje uz glazbu izvode karate poteze. Za razliku od njih, vokalno-plesna skupina Fame su plesali uz pjesmu Arethe Franklin. Žiri ih je pohvalio, Nina je rekla pjevačici da bi je pustili i da je sama nastupala jer ima fenomenalan glas. Osim pjevača i plesača, prijavilo se i nekoliko glumaca, a 15-godišnji Domagoj Horvat iskazao se oponašajući Mr. Beana. ipak, jedna od kandidatkinja koja ih je posebno oduševila je 21-godišnja studentica Viktorija Novosel koja je uz gitaru odsvirala i otpjevala 'Gdje Dunav ljubi nebo'. Nina joj je rekla da je  jedina kandidatkinja koja se pojavila u 'Supertalentu' te na svoj način otpjevala Josipu Lisac. Kao što je Ernest Čepić, 18-godišnji utomehaničari odigrao monolog Marina Držića iz Dunda Maroja te ga je pohvalio Enis Bešlagić te ga zamolio da upiše glumačku akademiju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_49429 24.09.2010.

    taj što je piva kuja šara bara je iz knina, a nije audicija bila u kninu ;)) inače ona cura od 15 je odlučnu pjesmu napisala , također mi se svidio mr.bean.. a ova viktorija odlično pjeva ali brate kako se smije!!! strava :))

  • šamar 24.09.2010.

    dobar mi je bio onaj klinac kaj je glumir mr bean :)))

  • drniš1990 24.09.2010.

    ona cura od 15 god.je napisala odličnu pismu! u današnjoj emisiji su bile audicije iz zg,st,ri i os. odakle vam da je bila audicija u kninu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare