To je to što me zanima!

"Supertalent": U finalu su Tihomir i Step by Step...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Direktno u finale gledatelji su poslali Tihomira. O sudbini Step by Stepa i Lennyja odlučivao je žiri. Enis je otkrio kako odluka nije bila jednoglasna
Vidi originalni članak

Nisam baš očekivao finale, prve su riječi uzbuđenog Tihomira Bendelje (15).
- Jako sam uzbuđen i prezadovoljan. Doma ću napraviti veliku feštu. Jako mi je drago što je došao cijeli moj 1. E razred varaždinske gospodarske škole. Već imam ideju za sljedeći nastup. Možda ću zavrtjeti tri štapa - rekao nam je majstor twirlinga Tihomir nakon emisije i dodao kako se nada da ga je gledala njegova simpatija. Direktno ga je u finale “Supertalenta” poslala publika. Drugi finalist je plesna skupina Step by Step. Žiri je birao između njih i 4-godišnjeg bubnjara Lennyja Damijanića, koji je nastupio s ocem Dejanom (28). Odluka je bila teška i, kako je Enis Bešlagić rekao, nije bila jednoglasna.
- Nismo očekivali da će gledatelji izabrati nas jer step i nije toliko popularan poput recimo hip hopa. No jako smo sretni jer smo se trudili i naporno vježbali - rekao nam je Marko Šoban (17) iz Step by Stepa.
- Ima vremena za pobjede. Drago nam je što su gledatelji glasali za njega - rekla je Lennyjeva mama Olivera (27).

TIJEK TREĆE LIVE EMISIJE
Prva je nastupila plesna skupina Show Team iz Knina. Plešući na glazbu kralja popa iscenirali su vjenčanje glumeći leševe.
- Bilo je malo premračno. Očekivao sam da će ovog puta biti drugačije - rekao je Enis. Merlić je otkrio kako je bio na rubu da pritisne "iks". Nisu mu bili atraktivni, a ni sinkronizirani. Bubnjar Lenny nakon nastupa zaplesao je poput Michaela Jacksona.
- Što reći nego zvijezda je rođena i to prije četiri godine - rekla je Nina. Merliću je bio presladak. Slijedeći je nastupio barmen Dušan (22).koji je oduševio žonglirajući s nekoliko boca.
- Jako dobar dojam ostavio si na mene - rekao je Dubravko, a s njim se složila i Nina. Enis smatra da bi ga "svaka kafana" uzela. Adriana (14) pjevala je pjesmu Whitney Houston. Dok je pjevala, Dubravku se nešto nije svidjelo te je stisnuo "iks".
- Ne znam zašto je Dubravko stisnuo iks, ali meni je sve bilo lijepo i zaslužuješ finale - rekao je Enis. U finalu je vidi i Nina. Pjevačica joj je preporučila da ne pokušava toliko imitirati pjevače čije pjesme izvodi.
- Bilo mi je više afektiranja nego pjevanja zato sam ti dao odgojni iks - rekao je Dubravko. Izvedba plesne skupine Floor Shakers Crew nije oduševila Merlića. Opet je stisnuo"X".
- Nema on šta dodati. On je sve rekao ovim znakom - rekao je Enis za Merlića kojeg je publika "pozdravila" negodovanjem.
- Bolje vam je da odete na ulicu - zaključio je Merlić kojem se nisu svidjeli skečevi niti su mu bili smiješni. Enis i Nina su se ustali iz solidarnosti i krenuli na ulicu, ali ubrzo su se vratili.
- Imao si dobar nastup, ali kasnije si zabrazdio - rekao je Merlić majstoru beatboxa Marijanu. I njemu je stisnuo "iks".
- Ja sam svoj stisnuo samo da provjerim da li radi - otkrio je Enis zašto je i on stisnuo "iks". Slijedeći je Tihomir s twirlingom. Oduševio je plešući i žonglirajući s dva štapa.
- Ti si meni predivan. Tebe gledati je prava čarolija. Nestvarno lijepo - rekla je Nina. Enis je pohvalio Tihomira i zbog plesnih sposobnosti, a Dubravko mu je rekao da je njegov favorit.
- Živahno, usklađeno, svaka čast - rekao je Merlić za izvedbu "Gradske limene glazbe Daruvar 1922". Nikola (13) je pjevao talijansku pjesmu "Caruso".
- Jako sigurno drži svoj ton. Meni se svidio - rekla je Nina. Merlić mu je čestitao na izboru toliko zahtjevne pjesme.
- Ja se nadam da ćeš za finale pripremiti nešto na hrvatskom - otkrio je Enis. Posljednja je nastupila plesna skupina Step By Step. Maštovitom koreografijom i stepom podigli su temepraturu.
- Duhovito, usklađeno, bilo mi je super - rekao je kratko Merlić.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • tajnamoja 23.11.2009.

    Barmen i točka!

  • user_42195 21.11.2009.

    ... LENNY

  • user_42195 21.11.2009.

    ... LENNY

Komentiraj...
Vidi sve komentare