To je to što me zanima!

Suprug BB Dubravke: 'Nisam ljubomoran zbog nje i Marijana'

Nadam se da neću morati ljubiti 'lažnog' muža. Sve bi to bilo u redu da sam ja solo, a ovako sve gledaju moj muž i obitelj. Ne želim da me dočeka prazan stan kad izađem iz izolacije, kaže Dubravka
Vidi originalni članak

Vinkovčanka Dubravka Ujević Veron (46) već je pet dana u Big Brother kući, gdje mora glumiti majku dvoje djece, koju glume Nikola Vidović (21) i Matija Štainer (24) te voljeti fiktivnog supruga Marijana Lisaka (48). S obzirom na njezinu reakciju u ispovjedaonici, Dubravka strahuje kako će njezin suprug i obitelj reagirati na zadatak koji im je dodijelio Big Brother. Osim toga, Marijan ju je i zaprosio. 

- Draga Dubravka, od prvog trenutka kad sam te ugledao, prirasla si mi srcu. Stalo mi je do tebe i želio bih da budeš moja supruga - rekao je Lisak, koji ju je milo pogledao i otvorio kutijicu s prstenom. Iako je Slavonka uzela prsten, uplašila se reakcija njezinih bližnjih. 

- Nadam se da neće doći do toga da moram ljubiti 'lažnog' muža. Sve bi to bilo u redu da sam ja slobodna žena, a ovako sve gledaju moj muž i obitelj. Sigurno će me zezati kad izađem van, a ja ne želim da me dočeka prazan stan. Dalje od ovoga što sada radim, neću ići - rekla je Dubravka. 

Slavonka je u stvarnom svijetu godinu dana u braku s 12 godina mlađim, Darijanom Škrbićem. On Dubravkinom lažnom suprugu, kako tvrdi, trenutno ništa ne zamjera. 

PRVE SIMPATIJE Zavodniku Luki jako se sviđa Renata: 'Ona je žena za udaju!'

- Ma, nema ljubomore, neka se Dubravka pridržava svega što smo se dogovorili prije ulaska - rekao je Darijan koji Vinkovčanki daje punu podršku. Otkrio je kako je diplomirana inženjerka bila vrlo uzbuđena prije ulaska u karantenu, ali i da je zapravo on trebao ući u kuću, piše RTL.

- U biti sam se ja planirao prijaviti za sudjelovanje u Big Brotheru, ali sam na kraju morao odustati - rekao je Darijan. Dubravka je zatim ispunila prijavnicu i uskoro se našla u najpopularnijem reality showu.

NIJE IH ODUŠEVIO BB stanari već tračaju novog kandidata Zebu: 'Vrlo je bahat'

I prijateljica Tanja Čičak, koja ju poznaje već 15 godina, imala je samo riječi hvale za Dubravku. 

- Odlično se ponaša, možda će još bacati neke šale i više se opustiti, jer vidim da joj još smetaju kamere -  otkrila je Tanja dodajući da se slaže s Darijanom da nema potrebe za ljubomorom zbog njezina odnosa s Marijanom, a vjeruje da će Dubravka dogurati daleko.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • okar 09.02.2018.

    Draga Dubravka toliko si lijepa da te nebi ni štapom dirao...

  • nogometas05 31.01.2018.

    Poznajem/poznavao sam je osobno dugi niz godina jos iz vk dok nijeee opasnoooo zabrazdila u sve i svašta...žena je skroz...ma bolje da šutim

  • 31.01.2018.

    .......postalo je sramota biti ljubomoran kad ti tofljaju zenu javno.......koje zlostavljanje.....jer ako kaze da mu je malo krivo .....mogao bina robiju.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare