To je to što me zanima!

Suprug kraljičine unuke Zare u klubu flertovao i ljubio plavušu

Glasnogovornik ragbijaškog kluba, u kojem je suprug unuke kraljice Elizabete kapetan, izjavio je da se poput ostalih dečkiju opuštao nakon teške utakmice
Vidi originalni članak

Nakon vjenčanja sa Zarom Phillips, najstarijom unukom britanske kraljice Elizabete II., kapetan engleske ragbijaške momčadi Mike Tindall (32) postao je najnoviji član kraljevske obitelji. No, samo šest tjedana nakon raskošne svadbe na internetu je osvanuo video CCTV-a koji pokazuje ragbijaša kako strastveno ljubi nepoznatu plavušu u jednom noćnom klubu.

Ragijaš je razgovarao s plavušom u klubu nekon čega se nagnula prema njemu i poljubila ga. U jednom trenutku pridružila im se i  brineta koja je Mikea stalno rukama dodirivala po tijelu. Nakon objavljene snimke, glasnogovornik engleskog ragbijaškog kluba komentirao je da se ponašao poput ostalih dečkiju i opuštao nakon teške utakmice.

Video je objavio izbačivač kluba, a snimljen je dok je Tindall boravio na Novom Zelandu tijekom Svjetskog kupa. Nepoznati izbacivač kritizirao je njegovo nedolično ponašanje te rekao da suosjeća s kraljicom i njegovom novopečenom suprugom Zarom. 

Profesionalna jahačica Mikea je upoznala 2003. godine u Australiji. Buntovna Zara nikada nije previše držala do pravila, a javnosti je najviše poznata po brojnim skandalima. Nakon udaje je napravila je presedan i postala prva pripadnica kraljevske obitelji koja nije uzela suprugovo prezime.  Njezina mama, princeza Anne, tražila je da joj se nakon udaje oduzme kraljevska titula.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nebo plavo 17.09.2011.

    the end!

  • marinaxx 17.09.2011.

    Što bi queen trebala reći, zar nije normalno i dopušteno da kraljevski muževi imaju priležnice? :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare