To je to što me zanima!

Suprug Sandre Bagarić otkrio: Kleknula je na ručnik i zaprosila me, bila je u kupaćim gaćicama

Nitko to nije očekivao! Ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Ali mi nije dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana, iskreno je ispričao Darko Domitrović
Vidi originalni članak

Operna pjevačica, televizijska i kazališna glumica Sandra Bagarić je svog supruga, Darka Domitrovića, upoznala na Muzičkoj akademiji i zaljubila se na prvi pogled. Njezin suprug otkrio je kako je izgledala prosidba u kojoj je Sandra kleknula pred njega.

KAKVA PROMJENA Sandra Bagarić više nema dugu smeđu kosu, novom je frizurom zbunila: 'Nadam se da je perika'

- Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao! Ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Ali mi nije dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana - kazao je Darko za IN Magazin.

Dvije godine su svoju vezu držali u tajnosti jer je Sandra bila studentica, a Darko profesor na Glazbenoj akademiji. Vjenčali su se 1997. godine, no ova strastvena Zeničanka jedan drugi dan obilježava kao njihov početak.

- Od 1992. godine smo zajedno, ja računam od kad me on poljubio! Brak, papiri, meni to ništa ne znači. Da, od 1992. godine pa vi računajte! Vječnost, previše - kaže Sandra Bagarić. 

Darko i Sandra ove su godine proslavili 25. godišnjicu braka u kojem su dobili dvojicu sinova, Lovru i Marka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VLADEK72 09.11.2022.

    Nebitna, dosadna i iritantna.

  • ironiron 09.11.2022.

    šteta što neće objaviti malo slobodnije izdanje , ima što pokazati...

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 09.11.2022.

    kaj, uspjela je skupit za plaćeni članak ?! svega ima oko nje, al nikako da pročitam da je svojim nevidjenim sopranom usrećila auditorij u nekoj od svjetskih koncertnih dvorana uz bok Kaufmanna, Floreza ili Dominga ?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare