To je to što me zanima!

Suprug Zsa Zse Gabor u oko je slučajno ukapao tekuće ljepilo

Izvor blizak bračnom paru rekao je kako se suprug glumice Zsa Zse Gabor dobro oporavlja. Princ je prije dva mjeseca završio u bolnici jer ga je osa ubola u vrat
Vidi originalni članak

Princ Von Anhalt (66) nanio si je tekuće ljepilo na oko misleći da su to kapi za oči. Suprug Zsa Zse Gabor (93) završio je u bolnici nakon nezgode koja mu se dogodila prije par dana. Oko mu se zalijepilo, a Princ je hitno prevezen u lokalnu bolnicu. Tamo su mu operativnim zahvatom odvojili kapke. Izvor blizak bračnom paru rekao je kako se Von Anhalt dobro oporavlja. Očekuje da će danas tijekom dana biti otpušten iz bolnice. Prije dva mjeseca suprug Zsa Zse Gabor završio je u bolnici kad je progutao osu koja ga je onda ubola u vrat.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • maraTa 22.12.2010.

    no dobro, ajded da su kapi za oči i ljepilo bar po ičem slični!! mislim na bočice..

  • antea07 22.12.2010.

    a da onda treći put nek mu nešto padne na pimpeka .. pa mislim trea sreća ahhhahhh

  • golubica1 22.12.2010.

    zaza gabor,pojam ljepote i pameti.Kada sam imala 8-1o god.skupljala sam sličice glumica koje su bile u žvakama,i lijepila u album.Rita Hejvort,zaza,đin harlou,Liz,Sofija Loren,Đina Lolobriđida,Ava..sve lijepe,a Zaza i pametna.U to vrijeme,kasne pedesete,rane šezdesete,mnogi su je citirali.Jedna od njenih vrckavih izjava je i ona-nijednog muškarca nisam mrzila toliko da bih mu vratila njegove poklone....,kada su je prije dosta godina pitali da li se namjerava opet udati,odgovorila je protupitanjem-a koji si to milijarder još može dozvoliti!?Pitanje na mjestu,ali ona i u 93,je lijepa.,a udana za 30 g.mlađeg princa.Svaka čast Zaza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare