To je to što me zanima!

Supruga Brucea Willisa: Danas je mom dragom rođendan, dan sam započela sa plakanjem...

Emma priču o suprugovoj borbi s demencijom dijeli na društvenim mrežama, zbog čega se našla na meti kritika
Vidi originalni članak

Supruga glumca Brucea Willisa (68), Emma Heming (44), je povodom glumčevog 68. rođendana objavila dirljiv video sa starim fotografijama i snimkama Brucea i nje.

ŽELI PODIĆI SVIJEST O DEMENCIJI Supruga Brucea Willisa poručila pratiteljima: Predugo šutim, ali uvijek ću se zalagati za muža!

- On je čista ljubav. Tako je voljen. I uvijek ću ga voljeti. Sretan rođendan. Moja rođendanska želja za Brucea je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će njegova osjetljiva duša to osjetiti - napisala je Emma uz video i zahvalila svima na podršci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

- Dakle, danas je mom mužu rođendan. Započela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete vidjeti, crvene su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobivam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Voljela bih da imam - ispričala je u ranijem videu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Prisjetimo se, Bruceu je nedavno dijagnosticirana demencija, a Emma cijelu priču dijeli na svojim društvenim mrežama. Mnogi su je optužili da koristi ovu tešku situaciju za privlačenje pozornosti. 

- U životu jednostavno moramo prihvatiti stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna. Tako se osjećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam praviti video s njegovim snimkama i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim i za vas, znam koliko volite moga supruga. Hvala vam - zaključila je Heming.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nikad bolje 20.03.2023.

    I bogati plaču😪

  • 20.03.2023.

    Obitelj treba puno snage za ovu bolest. Sretno im❤

  • bunicul 20.03.2023.

    gospodjo draga, u Hrvatskoj dan s plakanjem zapocinje 4 miliona ljudi... minus HDZ. I to svaki dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare